среда, 22. мај 2019.

Промоција нове књиге за децу Слободана Станишића - Историјска потрага: Марко Краљевић



Вулкан издаваштво вас позива на промоцију нове књиге писца за децу Слободана Станишића под називом Историјска потрага: Марко Краљевић. Промоција је заказана за среду, 29. мај, у књижари Вулкан КЦБ (Трг републике 5), са почетком у 11 сати, а специјални гости биће ученици ОШ „Старина Новак“.
Све књиге из едиције Историјска потрага осмишљене су тако да дете на забаван и необичан начин усвоји много историјских података. Одговарајући на питања, дете прати авантуре наших знаменитих средњовековних личности, крећући се по књизи напред-натраг. На тај начин, с лакоћом сазнаје све важне чињенице о личностима које су обележиле нашу историју. Најновија Историјска потрага упознаће децу са животом Марка Краљевића, чувеног јунака епских песама, неустрашивог и недостижног у врлинама.
Књига Марко Краљевић садржи четрдесет осам страна незаборавне забаве и учења. Тачни одговори на постављена питања воде читаоце напред кроз причу, док нетачни одговори успоравају радњу. Писана је за праве авантуристе, који поседују жељу, знање и вештину да се снађу и опстану у времену краља Марка, кога је народ, од милоште, упорно звао Краљевић. Крените у непоновљиву историјску авантуру и пратите јунака кроз велику борбу до победе! Осим што ћете се забавити, постаћете и добри познаваоци српске историје.
Слободан Станишић, један од најпродуктивнијих и најчитанијих српских писаца за децу и младе, деценијама је присутан на литерарној сцени. Његова поезија, проза и драмско стваралаштво награђени су готово свим наградама које се у Србији додељују ствараоцима за децу и младе. Објавио је више од седамдесет књига, романа, збирки прича и песама, аутор је и девет антологија и сценарија за многе телевизијске емисије и серије.
Ради боље организације промоције, молимо вас да присуство потврдите путем мејла pr@vulkani.rs најкасније до понедељка, 27. маја.
 

Нема коментара:

Постави коментар