среда, 15. мај 2019.

Gostovanja Alice in WonderBand u maju



U maju ljubitelje radionica očekuje kreativno veče na Dorćolu sa Alice in WonderBand! Radionica "Telo kao instrument" za odrasle će se održati 17. maja u Beogradu u Dorćolskom narodnom pozorištu od 18:30 do 20 h. Nakon toga sledi nastavak programa, koncert "Rikataka, novi balkanski ritam", od 20:30 h. Više informacija na linku "U ritmu sa Alice in WonderBand".


Komični mjuzikl “Kiss”

Alice in WonderBand nastupaju u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu 22. maja u 21:30 h sa komičnim mjuziklom “Kiss”. Predstavu koja je oduševila gledaoce u Nemačkoj, Austriji, Francuskoj, izvođenu širom regiona, nagrađenu na značajnim pozorišnim festivalima, imaće prilike da vide i posetioci 62. Majskih igara u Bečeju, gde će biti odigrana 24. maja u čast nagrađenih. Deo predstave će moći da se pogleda 23. maja u 18 h u Bulevar Books u Novom Sadu u okviru “Festivala poezije mladih” u ogranizaciji kompanije Bomar.



Koncert world muzike “Rikataka, novi balkanski ritam”

21. maja u će biti prikazana emisija "Balkanske metropole: Beograd" produkcijske kuće Mica film iz Berlina na TV Arte. Pogledajte prilog o radionici "Telo kao instrument" u Beogradu na "Kolarcu".


Alice in WonderBand su gostovali u uskršnjem izdanju emisije "Prelo u našem sokaku" TV Happy. Pogledajte crnogorsku pesmu "Mlada Jela" u muzičkom aranžmanu Alice in WonderBand i režiji Višnje Obradović na 1 h i 54 minut emisije. Uskoro audio verzija muzičke numere potekla iz saradnje sa MrV production!


Radionice “Telo kao instrument”

Нема коментара:

Постави коментар