четвртак, 23. мај 2019.

Dođite na izložbu radova srednjoškolaca kreativaca u Dorćol Platz

Izabrani su pobednici konkursa, dođite da se družimo na izložbi u Dorćol Platzu  
 
Veliki konkurs za srednjoškolce kreativce je završen. Učenici srednjih škola iz cele Srbije pokazali su svoj umetnički talenat.

Na konkurs se prijavilo više od 150 srednjoškolaca, a pristiglo je više od 200 radova na temu TELO.

Stručni žiri odabrao je najbolje u svih šest kategorija – crtež, slika, video, fotografija, dizajn i kreativni tekst. 

Svi pristigli radovi biće izloženi na velikoj izložbi 28. maja u Dorćol Platzu. Izložba će biti postavljena u okviru Dana savremenih umetnosti, koji će se tokom leta održavati u Beogradu.

Fakultet savremenih umetnosti vas poziva da dođete na otvaranje od 18 časova i da svojim prisustvom uveličate izložbu i pružite podršku vršnjacima koji su poslali svoje radove.

Stručni žiri imao je težak posao
da odabere najbolje
 
Stručni žiri nije imao lak zadatak da od velikog broja pristiglih radova odabere najkvalitetnije. Pobednici su proglašeni u svih šest kategorija – crtež, fotografija, video, dizajn i slikarstvo.

Najuspešniji u svih šest kategorija biće nagrađeni tabletom, dok su kursevi Photoshopa obezbeđeni za drugo i treće mesto u svakoj kategoriji. Najbolji među najboljima, apsolutni pobednik svih šest kategorija, osvaja prvu nagradu, Gran-pri – školovanje na Fakultetu savremenih umetnosti.

Više o odlukama žirija i ko su nagrađeni učenici saznajte OVDE.

Dođite 28. maja u Dorćol Platz
na veliku izložbu svih radova

 
Veliko finale konkursa za srednjoškolce kreativce održaće se 28. maja u Dorćol Platzu, gde će biti izloženi svi pristigli radovi. Izložba je organizovana u okviru Dana savremenih umetnosti, koji će se u toku maja i juna održati na četiri lokacije u Beogradu. 

Izložba se otvara u 18 časova, a tom prilikom biće uručene nagrade svim pobednicima.

Nakon otvaranja izložbe i dodele nagrada najboljima, možete pogledati i film koji su napravili studenti produkcije sa FSU, „Metronomski um”, u kojem glavne uloge igraju naši proslavljeni glumci Tihomir Stanić, Sloboda Mićalović, Viktor Savić i Nebojša Milovanović. 

Nakon toga počinje velika žurka, a posetioce će zabavljati bend učenika Savremene gimnazije „Gimnazijalci” i di džej Srđan. 


Нема коментара:

Постави коментар