среда, 26. октобар 2016.

VISOKO DRUŠTVO otvara CINEMAFEST




Ove subote, otvara se nova filmska revija CINEMAFEST i to najnovijim ostvarenjem Vudija Alena „VISOKO DRUŠTVO“ (Cafe Society)

Osmišljena od strane renomiranih filmskih distributerskih kuća i eminentnih filmskih stručnjaka CINEMAFEST je garancija vrhunskog filmskog programa i mesto gde će ljubitelji filma imati privilegiju da pogledaju najkvalitetnija ostvarenja nove svetske produkcije.

Pod programskim vođstvom selektora Ivana Karla repertoar prvog CINEMAFESTA obiluje poznatim autorskim imenima i jakim holivudskim premijerama. Ovogodišnji izbor Ivana Karla više je nego impozantan.

Na CINEMAFEST dolaze novi filmovi Pedra Almodovara (HULIETA), Bena Afleka (RAČUNOVODJA), Kolina Firta i Nikol Kidmen(GENIJE), Sare Džesike Parker (SVI PUTEVI VODE U RIM), Faitha Akina (TSCHICK), Marion Kotijar (SA ZEMLJE MESECA). Svečano otvaranje je rezervisano za ljubimca beogradske publike Vudija Alena i njegov novi rad “Visoko društvo” kojim je otpočeo ovogodišnji festival u Kanu.


Film “ Visoko društvo“ (Cafe Society ) govori o mladom čoveku koji želi da izgradi karijeru filmskog reditelja u surovom Holivudu dvadesetih godina i o izazovima na putu do konačnog uspeha. Glavne uloge tumače Kristin Stjuart i Džejsi Azenberg.

Njujork, 1930-ih godina. Bobi Dorfman svakodnevno se suočava sa nemilosrdnim svađama roditelja, sukobljava sa bratom Benom ogrezlom u kriminal i odlučuje da promeni scenario svog i napusti dom u Bronksu. Namerava da sreću okuša u Holivudu, gde ga ujak Fil, uticajni filmski agent zapošljava kao potrčka. Ubrzo se zaljubljuje u ujakovu šarmantnu asistentkinju Voni, ali ona je već zauzeta. Slomljenog srca on se vraća u Njujork i počinje da radi za Bena koji je iskoristivši svoje veštine i postao vlasnik noćnog kluba. Bobi pokazuje prirodan talenat kao impresario i brzo promoviše klub kao najbolje mesto u gradu. Sve izgleda kao da je napokon došlo na svoje mesto, sve do noći kada je u klub ušla Voni…


Pronicljiv i često urnebesno smešan, „Visoko društvo“ vodi nas na putovanje od Bronska i njujorških bandi do luksuznih holivudskih vila, blještavila i tajnih skandala u visokom društvu. Ovo je romansa o filmskim zvezdama, plejbojima, debitantima, političarima i mafijašima koji donosili uzbuđenje i glamur tom dobu.

Posebni dragulj CINEMAFEST-a jeste i njegova teritorijalna diversifikovanost pa će sve naslove moći da vide i gledaoci u Kragujevcu u bioskopu Cineplexx. Beograđani će filmove pored premijernih termina u Sava Centru moći da pogledaju i u bioskopu Cineplexx (Delta City).

Svečano otvaranje CINEMAFEST-a zakazano je za subotu 29.10 u velikoj dvorani Sava Centra u 19:00!




Нема коментара:

Постави коментар