уторак, 4. октобар 2016.

“Tristan i Izolda” otvaraju novu sezonu direktnih prenosa ove subote u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center!




TRISTAN I IZOLDA, NY MET, 2016
SUBOTA, 08. OKTOBAR U 18:00H

Petu godinu zaredom, ljubiteljima alternativnog sadržaja omogućeno je da zavire u čarobni svet njujorške operske kuće kroz veliko platno bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Novu sezonu direktnih prenosa opera iz Metropolitena otvoriće stoti prenos Vagnerovog dela „Tristan i Izolda”,  koji je zakazan za subotu, 8. oktobar, sa početkom u 18 časova. 

Priča o Tristanu i Izoldi je srednjovekovna legenda o tragičnoj ljubavi, a novom produkcijom ove opere dirigovaće Sir Sajmon Ratle, koji se prvi put pojavljuje u uživo prenosima. Nina Stem igra vodeću ulogu Izolde, koju je izvodila u više operskih kuća širom sveta, dok se u ulozi njenog saputnika Tristana našao australijski tenor Stjuart Skelton, koji je u Metu pevao ulogu Sigmunda u operi “Prsten” 2013. godine. Ekaterina Gubanova i Evgenij Nikitin debituju u Metropolitenu pevajući uloge Braganje i Kurvenala, dok se Rene Pape treću sezonu zaredom vraća na ovu pozornicu. Režiju opere potpisuje Marijus Trelinski, reditelj duplog programa Metropolitena iz 2015. godine – “Jolanta” i “Dvorac Modrobradog”.

 Karte su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.300 dinara po predstavi. Kupovinom 4 ili više karata za prikazivanje ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1000 dinara za sezonu 2016/201

Нема коментара:

Постави коментар