петак, 17. јануар 2020.

Stanislav Kovačić s glumcima donosi punk-cabaret na kazališne daske ZKM-a

20. januara Stanislav Kovačić će predstaviti uživo svoj tudijski album „Punk Cabaret“, čije pesme je otpevalo više od 30 glumačkih imena





Nakon što je u maju 2019. predstavio svoj album "Punk Cabaret", svestrani umetnik Stanislav Kovačić svoju muzičku priču predstaviće i u formi prave punk kabare pozorišne predstave - 20. januara 2020. godine, uživo u Zagrebačkom kazalištu mladih, poznatijem kao ZKM.


"Ferma Dobre" (Marijan Ban, Jelena Miholjević, Tara Thaller)



Rediteljsku ulogu preuzima Mario Kovač, a Stanislavu Kovačiću - Stanku na pozornici će se pridružiti niz glumica i glumaca koji će u pratnji izvrsnog benda uživo predstaviti unikatan "Punk Cabaret" album

Podsećamo, reč je o studijskom izdanju koje na jednom mestu okuplja deset žanrovski raznolikih pesama koje je otpevalo više od 30 priznatih hrvatskih i regionalnih glumaca i muzičara, a kao vodeći singlovi do sada su predstavljene pesme "Ferma Dobre" (otpevali: Marijan Ban, Jelena Miholjević, Tara Thaller) i "Je l' se tebi sviđa" (otpevali: Rene Bitorajac, Jan Kerekeš, Judita Franković, Tomfa).


"Je l' se tebi sviđa" (Rene Bitorajac, Jan Kerekeš, Judita Franković, Tomfa):

Album „Punk Cabaret“ po svojoj objavi je ostvario vrlo pozitivne ocene muzičkih  kritičara, a izdanje se našlo i u odabiru nekolicine godišnjih pregleda najboljih hrvatskih albuma u 2019. godini

Ovo će biti izuzetna prilika da čujete kako "Punk Cabaret" zvuči uživo, i to u svom prirodnom kabare okruženju - na pozorišnim daskama uz niz izvrsnih gostujućih glumačkih i muzičkih imena te naravno - glavnog kreatora čitave priče, Stanislava Kovačića.

Ulaznice za ovu pozorišno-koncertnu priču dostupne su u prodaji od petka, 10. januara, ekskluzivno u zagrebačkoj muzičkoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13), po ceni od 80 kn.




Album „Punk Cabaret“ dostupan je za slušanje putem digitalnih muzičkih platformi – Deezer & Google Play, dok je fizičko izdanje moguće pronaći u CD prodavnicama.

Нема коментара:

Постави коментар