петак, 10. јануар 2020.

Hrabra i neustrašiva: Devojčica sa srcem zmaja


Nastavak bestseler romana Zmaj sa čokoladnim srcem


Ukoliko ste voleli slatku, neodoljivu fantaziju Zmaj sa čokoladnim srcem, oduševiće vas nastavak poznatog bestseler romana koji nosi naziv Devojčica sa srcem zmaja. Duhovito napisana, topla, uzbudljiva priča otkriva nastavak neobične avanture i upoznaje nas sa živopisnim, zanimljivim karakterima glavnih junaka. Knjiga je namenjena kako mlađim, tako i starijim školarcima, a u njoj će uživati i svi ljubitelji zmajeva i tople čokolade!
Glavna junakinja Silke oduvek je znala da priča divne priče. Toliko divne da je samo godinu dana nakon što je došla u Zmajograd kao siroče bez prebijene pare uspela da se zaposli kod najuticajnijih čokolatijera u gradu. Iako Silke voli svoj posao u Čokoladnom srcu, ono što ona zapravo želi najviše na svetu jeste bezbedno mesto koje će biti njen dom. Međutim, kada ti je najbolji prijatelj devojčica pretvorena u zmaja, nevolje vrebaju iza svakog ćoška... Kad opasna i misteriozna kraljevska porodica Vilin-šume objavi svoju posetu gradu, prestolonaslednica će želeti da unajmi Silke kao špijuna. Silke ima duboke razloge zašto ne veruje vilenjacima pa njen zadatak neće biti jednostavan kao što misli. Da li će hrabra i neustrašiva devojčica uspeti da sazna vilinsku istinu a da pritom sačuva svoju tajnu? Odgovor otkrijte u neobičnoj priči Devojčica sa srcem zmaja, koju ćete pročitati u jednom dahu!
Autorka brojnih avanturističkih romana za decu Stefani Berdžis Samfajr odrasla je u Americi, a danas živi u Velsu sa mužem, takođe piscem, i njihovo dvoje dece. Osim romana za decu, objavila je i nekoliko istorijskih romana za odrasle. Ljubitelji slatkih fantazija mogu potražiti knjigu Devojčica sa srcem zmaja na sajtu Vulkančića i u svim knjižarama Vulkan.
 

Нема коментара:

Постави коментар