уторак, 28. јануар 2020.

POZIV ZA UČEŠĆE NA KONKURSU O3ONE GALERIJE U OKVIRU CIKLUSA VECTORISE 2020.

O3ONE / Gavrila Principa 16



O3ONE galerija predstavlja javni poziv za učešće na konkursu u okviru ciklusa VECTORISE 2020. Konkurs je namenjen autorima koji se bave vektorskom umetnošću. Trajanje konkursa je u periodu od 28 januara 2020. do 6. aprila 2020. godine. Prijave na konkurs možete poslati na mail info@o3one.rs sa naznakom u SUBJECT-u „Prijava na O3ONE VECTORISE 2020. konkurs IME I PREZIME KANDIDATA“.


Konkurs je namenjen autorima koji do sada nisu imali samostalnu izložbu

Tim galerije O3ONE ovim konkursom želi da ohrabri i pomogne stvaralaštvo domaćih, budućih umetnika, kao i da skrene pažnju javnosti na mlade, naročito neafirmisane umetnike.


Tema umetničkog izraza, odnosno projekta koji će biti prijavljen na konkurs, je slobodna. Strogo su zabranjeni radovi i projekti koji narušavaju pravo: nacionalnih manjina, osoba sa posebnim potrebama, LGBT zajednice i verskih zajednica!

 


Ovogodišnji savet galerije odabraće radove za grupnu izložbu, koja će se realizovati u novembru 2020. godine, a najbolji predlog biće nagrađen svojom prvom samostalnom izložbom, koja će se ralizovati u decembru 2020. godine.
 


Za više informacija posetite nas na O3ONE sajtu



Нема коментара:

Постави коментар