четвртак, 30. јануар 2020.

Razvijajte svoj talenat: Besplatna škola crtanja na FSU!


Bilo da volite da crtate iz hobija ili želite da vam crtanje bude profesija, Fakultet savremenih umetnosti ima lepe vesti za vas.

Pozivamo vas na potpuno besplatnu jednomesečnu školu crtanja koja će tokom celog februara biti organizovana u prostorijama Fakulteta savremenih umetnosti u Beograđanki (Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana). 

Škola crtanja održavaće se svakog radnog dana u februaru od 10 do 14 časova. Broj mesta je ograničen, pa je zbog toga potrebno da se prijavite i obezbedite svoje mesto što pre. 

Prijavi se za besplatnu školu crtanja na FSU »

Kome je namenjena škola crtanja?
 
Besplatna škola crtanja namenjena je samo studentima Fakulteta savremenih umetnosti i svim učenicima trećih i četvrtih razreda srednjih škola koji bi želeli da unaprede i razviju svoj talenat.

Na časove možete dolaziti svakog radnog dana, od 10 do 14 časova. Sve što vam je potrebno jesu dobra volja, odlično raspoloženje, papir i pribor za crtanje.

Šta ćete naučiti u školi crtanja na FSU?
 
Tema ove jednomesečne škole crtanja je mali crtež. Sa vama će svakodnevno biti profesori i predavači sa Fakulteta savremenih umetnosti, koji će vas usmeravati i davati korisne savete kako da unapredite svoj rad ili razvijete svoj talenat.

Učićete kako da crtate modele sa akcentom na anatomiji, atmosferi, aktu. Saznaćete šta je to kroki crtež i kako se težište postavlja na brzo zapažanje. Iskazaćete svoju inovativnost i kreativnost koristeći različite tehnike crtanja.


Нема коментара:

Постави коментар