понедељак, 25. март 2019.

Treća smena objavila Kišu!



Kruševački bend Treća smena objavio je novi singl pod nazivom Kiša za izdavačku kuću Kontra, kojom najavljuje zaokret u zvuku. Posle premijere na radiju Beograd 202 singl možete poslušati na svim digitalnim servisima: https://fanlink.to/Trecasmenakisa.

Pesma je snimljena u studiju Košnica 2018. godine, a pod producentskom palicom Zorana Vasića. Tekst i muziku potpisuje Ivan Pelaić, a celokupni aranžman Treća Smena. Video možete pogledati na sledećoj adresi https://www.youtube.com/watch?v=LyQ5AmSwfx8

Povodom objavljivanja novog singla frontmen benda Ivan Pelaić dodaje: ‘Kiša... Inspiracija mnogim umetnicima kroz istoriju, a sada i Trećoj Smeni za svoj novi singl. Odstupajući od klišea prvog albuma Smena ovde donosi novi zvuk, ali i novo ruho stare emocije. Ljubav. Toliko različita , a opet toliko iskrena... da li prema voljenoj osobi, detetu, rođenom ili nerođenom, prema bližnjem svom, poznatom ili nepoznatom. Poruka je jasna. Svako biće zaslužuje poštovanje, a možda borbom i stignemo do toda da se ne moramo boriti za to isto poštovanje svaki put kada ga i potražimo. Koliko daš toliko i dobiješ. A dobili smo... ako ništa drugo onda makar nešto za razmišljanje’.

Нема коментара:

Постави коментар