среда, 13. март 2019.

Nežna priča o neobičnom prijateljstvu u romanu Kristijan



Brojna priznanja koja je stekao nisu uticala na skromnost sredovečnog nepoznatog dizajnera. Njegovo ime je Kristijan Dior, a danas možemo slobodno reći da je ispisao istoriju mode. Roman Kristijan pisan je za sve ljubitelje uzbudljivih životnih priča, smeštenih u slikoviti Pariz. Knjiga je osvojila srca čitalačke publike širom sveta, a od brojnih priznanja izdvaja se nagrada RNA Historical Novel of the Year.
Dok grad slavi, Koper Rajli stiže u tek oslobođeni Pariz. Iako se nedavno udala, ona je zatočena u nesrećnom braku. Sama u Parizu, pronaći će neočekivanog prijatelja – sredovečnog dizajnera iz propale modne kuće – čija prijatna ličnost i nezainteresovanost za slavu i priznanja prkose briljantnosti njegovog dizajna. Svesna Diorove genijalnosti, Koper ga ubeđuje da započne sopstvenu karijeru, i spremna je da ga izvuče iz nesigurnosti u stremljenju ka zvezdama. Sa samo jednim foto-aparatom i pisaćom mašinom, rešena je da prati svoje srce i zakorači u uzbudljivi i šarenoliki svet modnog novinarstva. Okružena glamurom visoke mode, Koper će se naći rastrzana između prave sebe i onoga što zaista želi da bude. Da li će uspeti da stvori potpuno novi život ispunjen ljubavlju, saznajte u neponovljivom romanu Kristijan.
Autor knjige Marijus Gabrijel započeo je karijeru kao student Univerziteta u Njukaslu, gde je pod pseudonimom napisao trideset tri vrele romanse da bi finansirao postdiplomske studije. Gabrijel je autor nekoliko bestseler istorijskih romana. Rođen je u Južnoj Africi, ali živeo je i radio u mnogim zemljama. Sada svoje vreme provodi između Londona i Kaira. Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje delo ovog autora.

Нема коментара:

Постави коментар