субота, 2. март 2019.

PROMOCIJA KNJIGE “BRAČNA TERAPIJA ZA LJUBAVNIKE” DIJEGA DE SILVE




Italijanski institut za kulturu u Beogradu i izdavačka kuća Clio organizuju promociju knjige Bračna terapija za ljubavnike Dijega de Silve, italijanskog pisca, novinara i scenariste. Promocija, koja će biti održana u četiri grada u Srbiji: Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Šapcu, predviđa učešće autora zajedno sa Zoranom Hamovićem, direktorom izdavačke kuće Clio, Ljubicom Arsić, spisateljicom, Anom Marković, prevodiocem.

Knjiga Bračna terapija za ljubavnike izdata je 2015. i govori o ljubavnom paru, Vivijani i Modestu. Međutim, ovo nije obična ljubavna priča s obzirom da su oboje u brakovima i da se nalaze u ulogama ljubavnika čija je ljubav žilava i dugotrajna. Kako bi spasili svoj odnos Vivijana odlučuje da odvede Modesta koji nije baš ubeđen, na terapiju.

Dijego de Silva je rođen u Napulju 1964. godine. Objavio je brojne knjige u izdanju Einaudija među kojima Neka deca, Ništa nisam shvatio, Moja svekrva pije, Protivim se osećanjima, Razvod sa stilom i druge. Dobitnik je brojnih nagrada a po nekim od njegovih romana snimljeni su i značajni filmova. De Silve piše i scenarija za filmove a sarađuje i sa dnevnim listom Il Mattino i nedeljnikom l’Espresso.




Program:


Ponedeljak, 4 mart, 18.00h

Polet, Cetinjska 15, Beograd

***

Utorak, 5. mart, 16.00h

Sajam knjiga u Novom Sadu, Novi Sad

***

Sreda, 6. mart, 19.00h

Narodna biblioteka “Vuk Karadžić”, Kragujevac

***

Četvrtak, 7. mart, 19.00h

Biblioteka šabačka, Šabac

Нема коментара:

Постави коментар