четвртак, 7. март 2019.

Alice in WonderBand u martu 2019. godine


Nakon uspešnih nastupa i radionica u Nemačkoj u februaru, duo Alice in WonderBand u martu nastupa u Srbiji.


Kiss 




komični akustični mjuzik


Priča o igri, flertu, začikavanju, nadmetanju i, povrh svega, ljubavi između muškarca i žene. Komične scene isprepletane zanimljivim i novim aranžmanima poznatih pesama, tradicionalnih balkanskih pesama kao i autorskih numera samih izvođača izvedene su najjednostavnijim sredstvima - samo sopstvenim telom i glasom. Zanosno slavlje tonova, ritma, plesa, glume, akrobatike - u savršenoj harmoniji. 


Predstavu je do sada videlo preko 15 000 gledalaca u zemlji i inostranstvu (Nemačka, Austrija, Francuska, Italija, Turska, Crna Gora, BiH, Hrvatska), a na prestižnim pozorišnim festivalima odnela je nekoliko značajnih nagrada.

14. 03. u 20.30 h u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu
16. 03. u 19 h u pozorištu “Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici


RiKaTaKa

new Balkan rhythm, koncert



Muzičko putovanje kroz zemlje Balkana kroz koje vas vodi Alice in WonderBand, par umetnika, čiju priču takođe otkrivamo na ovom putu. Tradicionalna muzika iz Srbije, Bugarske, Crne Gore, Rumunije, Bosne, Makedonije, romske pesme, kroz melodije, ritmove, ali i tekstove pesama opisuje karakterističan svet i kulturu koju delimo, ne samo geografski, već emotivno i istorijski, živeći na trusnom području u stalnim previranjima.



Koncert RiKaTaKa new balkan rhythm je do sada izvođen u Srbiji (festivali Piano city Novi Sad i Hrizantema festival u Subotici) i Nemačkoj (Frajes Muzikcentrum, Minhen; Meta Teatar, Minhen).




27. 03. u 20.30 h u Dorćolskom narodnom pozorištu u Beogradu


Pogledajte emisiju o Beogradu, “Balkanske metropole”, na TV ARTE 05. 03. u 18.35 h, produkcijske kuće Micafilm. Jedna od priča koju emisija prati je i radionica “Telo kao instrument” u Kolarčevoj zadužbini i život u prirodi, na Fruškoj gori, porodice Dinjaški/Vrbaški.



Нема коментара:

Постави коментар