понедељак, 3. април 2017.

Letz Zep – Led Zeppelin tribute band u Domu omladine




Nakon više nego uspešnog koncerta najboljeg svetskog The Doors tribute-a , i sinoćnog trujumfa Queen Real Tribute u dvorana Doma sindikata, u nedelju, 9. aprila od 21:00, u Domu omladine nastupiće najpopularniji svetski Led Zeppelin tribute band Letz Zep.   

Sam Robert Plant rekao je: “Ušao sam na koncert i tamo video – sebe!” Svoje oduševljenje su u poznatom časopisu Kerrang iskazali Jimmy Page, Ozzy Osbourne, Steve Winwood i Janick Gers, koji je poručio: “Bolje nego okupljanje Led Zeppelina”.


Letz Zep u svom repertoaru imaju više od 50 pesama grupe Led Zeppelin, čime skoro pokrivaju njihovu kompletnu diskografiju. Na koncertu u Beogradu uživo ćete čuti njihove najveće hitove, poput rokerskih „Black Dog“ i „Rock and Roll“, preko akustičnih pesama „Gallows Pole“ i „Babe I’m Gonna Leave You“, do složenijih melodija „Kashmir“ i kultnu numeru „Stairway to Heaven“.

Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima. Prvih 100 ulaznica može da se kupi po 1600 RSD; cena u pretprodaji je 2000 RSD, a na dan koncerta – 2600 RSD.

Najavu koncerta možete pogledati OVDE.

Нема коментара:

Постави коментар