четвртак, 6. април 2017.

Dancing in the clouds na Terminalu jedan




Posle mnogobrojnih uspešnih revija naša poznata kreatorka, Suzana Perić,  6. aprila na FASHION SELECTION-u u 21 čas  predstaviće se sa novom kolekcijom: ,,Dancing in the clouds'' u zgradi Aerodroma Nikola Tesla Beograd u adaptiranom i rekostruisanom prostoru Terminala 1.

Nova kolekcija za proleće i leto modne dizajnerke Suzane Perić predstavlja svojevrsni pasoš za sve životne destinacije. Jedna od naših najpoznatijih kreatorki potvrdila je i novom kolekcijom želi da kreira haljine u kojima će se žene osećati moćno, zavodljivo, poželjno i sigurno u svakoj situaciji. Stoga je ovakvo okruženje i odabrano za izuzetni modni let bez turbulencija!

Ivana Španović u haljini Suzane Perić



 ,,Ples po oblacima”, već svojim imenom otkriva dozu sofisticiranosti i glamura, koju nova kolekcija za proleće i leto donosi. Novi modeli Suzane Perić su prefinjeni, elegantni i u nežnim tonovima, ističući ženstvenost u prvi plan.

Kako ste odabrali da modnu reviju priredite na, priznaćete, specifičnom mestu?

‘’Putovanja i ljudi koje susrećem tokom mnogih od mojih putovanja uvek su za mene bili istinska inspiracija i upravo zbog toga odlučila sam da ovog puta modna pista na kojoj ću predstaviti svoj rad bude nadomak avionske piste Beogradskog aerodroma.’’, pojasnila nam je Suzana Perić.



Suzana Perić rođena je u Sarajevu 1972. godine. Pohađala je Kembridž, u Sarajevu je upisala medicinu, a u Beogradu paraleleno istoriju umetnosti.  Školovala se na Akademiji za modu i dizajn u Dizeldorfu gde je diplomirala 1999. Poznata je širom regiona, sarađuje sa modnim dizajnerima i modnim sajtovima diljem sveta. Svoje kolekcije predstavila je i na Berlinskom Fashion Week-u. 


Svaka njena revija se sa nestrpljenjem očekuje, jer uvek nudi nešto novo, intrigantmo, kroz prepoznatljivu konstrukciju koja naglašava i ističe ženstvenost u najrafiniranijem smislu te reči.


Нема коментара:

Постави коментар