четвртак, 6. април 2017.

DEČIJI KULTURAK: MAŠA I MEDVED NA LEDU:



Jedinstvena ledena predstava prema originalnim motivima ruske animirane bajke “Maša i Medved na ledu”, prikazivaće se u Kombank Areni, 22. i 23. aprila.

Pustolovine Maše i Mede i njihovih drugara, vukova, zečeva i ježeva, biće na srpskom jeziku uz glasove naših proslavljenih glumaca! Spektakularne raskošne scene dobiće definitivno još više živosti zahvaljujući odličnoj glumačkoj ekipi. 


Omiljeni junaci kroz interaktivnu predstavu i animacije povešće publiku u Areni u šumsku pustolovinu ispunjenu smehom, humorom i dobrom muzikom sa više od 30 akrobata, plesača i profesionalnih klizača. Predstava kombinuje pozorišnu i muzičku umetnost sa klizanjem i neverovatnim animacijama na ogromnim LED ekranima.

Najpopularniji crtani film na svetu prikazuje se u 120 zemalja i drži sve rekorde gledanosti!



Mališani će u Kombank Areni, moći da uživaju u poznatim ali i novim avanturama trogodišnje Maše i njenog prijatelja, snalažljive bivše cirkuske zvezde, Mede. Za autentičniji doživljaj u novu šumsku pustolovinu ispunjenu smehom i dobrom muzikom, posetioce će voditi glasovi naših renomiranih glumaca. Glas Maši, kao i u crtanoj seriji, poverila je Jovana Jelovac Čavnić a dok će Medved pričati glasom Dragana Vujića Vujketa. Glumica Dušica Novaković daje glas medinoj simpatiji, Medvedicu a četverac Vukova činiće Žarko Stepanov, Ivan Jevtović, Milan Antonić i Nikola Ranđelović. Avantura na ledu neće proći bez drugara Pande a za njegov glas biće zadružen Marko Marković. Kao veliko iznenađenje, predstava obiluje radosnim dečijim pesmama za čije izvođenje je zadužena mlada glumica fantastičnog vokala, Katarina Bogićević.


Jedinstvena ledena predstava kreirana je prema originalnim motivima ove ruske animirane bajke koja je oborila sve rekorde gledanosti, zvanično se prošle godine našla na prvom mestu najgledanijih crtanih filmova na YouTube kanalu sa preko 18 milijardi pregleda. Crtani je prvi put emitovan 2009. godine, i prikazuje se u 120 zemalja.

Predstava se sastoji iz dva dela od po 40 minuta koje deli pauza od 20 minuta.


Predstavu "Maša i Medved na ledu" do sada je pogledalo više od 100.000 dece i odraslih širom Evrope!

Ulaznice već od 1200 dinara u prodaji su na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Ušće Šoping centra, Doma omladine i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

 U SUSRET PREDSTOJEĆIM USKRŠNJIM PRAZNICIMA OBEZBEDILI SMO SPECIJALNE POPUSTE!       

 
SPECIJALNI POPUSTI ZA GRUPNU KUPOVINU
 
 
KOLIČINA POPUST
30-100 kom 10%
101-300 kom 15%
301-500 kom 20%

TERMINI PREDSTAVA
22.April u 13,30h i 17h 23.April u 13,30h i 17h


KATEGORIJE I CENE ULAZNICA
 
VIP TRIBINA 2500rsd
TRIBINA 1  2200rsd
TRIBINA 2  1800rsd
TRIBINA 3 1500rsd
TRIBINA 4  1200rsd
  




DRUŽENJE SA GLUMCIMA, POKLONI I POPUST ZA ULAZNICE
SUBOTA, 8. APRIL
DEXY CO KIDS - UŠĆE SHOPPING CENTAR

U susret najvećem spektaklu na ledu do sada, “Maša i Medved na ledu”, u subotu, 8. aprila u 13h, u DexyCo Kids prodavnici, Ušće Shopping centar, sve posetioci moći će da se druže sa glumcima i dobiju zanimljive poklone.


Glumci koji pozajmljuju glasove ovim luckastim junacima, Jovana Jelovac Cavnić u ulozi Maše, Dragan Vujić Vujke u ulozi Mede, Katarina Bogićević, Nikola Ranđelović i Marko Marković, davaće kreativne zadatke najmlađim posetiocima a najinteresantniji odgovori i rešenja, osvojiće zanimljive nagrade.


Takođe, istog dana, biće omogućen popust od 10% za kupovinu ulaznica za predstavu “Maša i Medved na ledu” na blagajni Eventima u Ušće Shopping centru.

Druženje u DexyCo Kids prodavnici (Ušće Shopping centar) počinje u 13h i trajaće do 14h.

Нема коментара:

Постави коментар