среда, 5. април 2017.

JUNAK NAŠEG DOBA, BOLJŠOJ, 2017 u Cineplexxu UŠĆE


NEDELJA, 9. APRIL U 17H

Mladi oficir Pečorin kreće na put preko veličanstvenih planina Kavkaza, koji će obeležiti različiti strastveni susreti. Razočaran i bezbrižan, on nanosi bol sebi i ženama koje se nađu u njegovoj blizini… “Daj mi sve, i to neće biti dovoljno.” Priča zasnovana na heroju Pečorinu, većem i od samog života, predstavlja adaptaciju maestralnog književnog dela Mihaila Ljermontova obuhvatajući tri različite celine koje pripovedaju o njegovoj prevari. Da li ga to čini pravim herojem? Ili je ipak čovek kao i svaki drugi? Nova produkcija koreografa Jurija Posohova predstavlja tragično poetsko putovanje koje je moguće videti samo na sceni Boljšoj teatra.

Ne propustite izvanredno muzičko-scensko delo ruske književnosti,  u novoj produkciji koreografa Jurija Posohova, koja će vas svojom igrom koja ostavlja bez daha, povesti na poetsko putovanje koje je moguće videti samo na sceni Boljšoj teatra! Po prvi put uživo, pravo iz Moskve na platno bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, u nedelju, 9. aprila od 17 časova, stiže „Junak našeg doba“, u okviru sezone 2016/2017 Boljšoj teatra.

Muzičko delo „Junak našeg doba“ predstavlja jubilarni 30. balet emitovan uživo iz Boljšoj teatra u bioskope širom sveta, sa kojim se i zatvara sezona baleta iz Moskve. Ovo adaptirano remek delo, rađeno prema muzici mladog kompozitora Ilije Demutskog, i libretu i scenografiji Kirila Serebrenikova, može se videti samo na moskovskoj sceni.

Ljubitelji ove muzičko-scenske umetnosti će imati priliku da uživaju u nastupima ruskih članova plesne grupe u kojima će učešće uzeti i igrači u invalidskim kolicima.

Karte su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.300 dinara po predstavi. 

Нема коментара:

Постави коментар