понедељак, 28. јануар 2019.

Grupa FIT se vratila na scenu novim singlom: LJUBAV JE MAGIJA

NOVI SINGL GRUPE FIT - ,,LJUBAV JE MAGIJA"
 
Prepoznatljiv fitovski power-pop - poletan, čaroban i zavodljiv
 
 
Jedna od najprepoznatljivijih riječkih pop-rock grupa opet je aktivna! 
 


Njihova ,,Mačka" nam ne izlazi iz ušiju decenijama unazad, a sada, polako ali sigurno, njeno mesto zauzima poletni singl ,,Ljubav je magija", kojim se Fit vraća na scenu. 

Oslonac postave i dalje čine originalni članovi Davor Lukas (vokal) i Zorko Opačić (gitara). Bubanj, kao i na poslednjem albumu "2011" svira Alen Tibljaš, a bas gitaru će na koncertima svirati Robi Jovanović (Mandrili, Turisti).

Novi singl ,,Ljubav je magija" sniman je u studiju Nena Belana u Rijeci i u studiju Zorka Opačića u Amsterdamu.   
 
Novi singl donosi prepoznatljivi fitovski gitarski power pop, karakterističnog Lukasovog vokala i zaraznog refrena, kao da je neobjavljeni dragulj sa drugog albuma "Daj mi ruku"

Novu pesmu grupa Fit je uspešno promovisala na nedavnom nastupu u Puli, ali i na proslavi Nove godine u rodnoj Rijeci.

Prvu polovinu 2019. godina Fit planira da provede koncertno širom regiona promovišući novi singl, ali će na koncertima koje pripremaju publiku podsetiti na hitove kojih se uželela - od ,,Mačke", preko ,,Rijeke", ,,Zaboravit ću sve" i mnogih drugih hitova koji su obeležili čitavu jednu epohu jugoslovenske scene. 

Novi singl grupe Fit, ,,Ljubav je magija", dostupan je na Deezeru i drugim digitalnim servisima https://www.deezer.com/us/album/85017742

Нема коментара:

Постави коментар