уторак, 29. јануар 2019.

47. FEST : DOMAĆI FILM PSI UMIRU SAMI U TAKMIČARSKOM PROGRAMU




Debitantsko ostvarenje reditelja Nikole Petrovića biće premijerno prikazano 27.2. u Kombank dvorani


Debitantski dugometražni film reditelja i scenariste Nikole Petrovića Psi umiru sami biće prikazan u srpskom takmičarskom programu predstojećeg 47. FEST-a. 


Drama sa elementima misterije i trilerskim zapletom biće prikazan u Kombank dvorani, 27. februara u 22h.



Viktor (Srđan Petrović) je bivši programer, koji  napušta  haotični život prestonice i vraća se u porodičnu kuću na Tari. Društvo mu pravi njegov najbolji prijatelj, pas Ares.  Neplanirano Viktor u svoju kuću prima Milicu (Draginja Mileusnić), koja je privremeno došla da istražuje ekološke probleme Tare. 


Milica je distancirana i tajnovita, ali izgleda da se trudi da ne remeti Viktorovu izolaciju i mir. Viktor zatim saznaje je šef firme za koju je godinama radio u Beogradu ubijen. Inspektor Goran Mirković (Dragan Vujić Vujke) pokušava reši ovo ubistvo kao  poslednji slučaj u svojoj karijeri, koji postaje njegov najteži i najveći izazov, i lični i poslovni.


Film je sniman u Beogradu i na prelepim predelima planine Tare, što ovom filmu daje dodatnu vizuelnu estetiku.



Glavne uloge u filmu tumače debitanti Srdjan Petrović i Mina Obradović, Dragan Vujić Vujke i Draginja Mileusnić, dok ćemo u ostalim ulogama gledati Miloša Timotijevića, Srdjana Žiku Todorovića, Nikolu Šurbanovića i Andreja Šepetkovskog.

Нема коментара:

Постави коментар