недеља, 28. јануар 2018.

Lovefest Fire 14. aprila u Beogradu


Pred XII izdanje "Lovefesta"  koje je planirano za avgust u Vrnjačkoj Banji, desiće se  beogradsko zagrevanje. Posle najave da Loco Dice i di-džej Guti 2. februara dolaze u beogradski Hangar, a u aprilu na istom mestu "Lovefest" nastupa legenda haus scene Green Velvetom. Curtis Jones, poznat i pod pseudonimom "Cajmere", a svetu najpoznatiji pod kultnim imenom "Green Velvet" posle gotovo pet godina ponovo dolazi u Srbiju. 

Autor kultnih elektronskih numera „Flash“, „La La Land“, „Answering Machine“, “Percolator” i brojnih drugih koje su snažno uticale na ceo jedan muzički žanr, ove godine obeležava 25 godina rada. 

Na beogradski "Lovefest Fire", Green Velvet donosi i pesme sa novog albuma, čiji nazivi između ostalih nose poruke “Think”, “Rise” i “Be fearless”. Osim svetske legende 14. aprila na bini, za koju se i ovog puta sprema specijalna scenografija, nastupiće i Dejan Milićević, kao i Manjane i Nikola Vemić u b2b setu. 

Ulaznice za aprilski "Lovefest Fire" već su u prodaji, a ograničena količina karata može se kupiti po ceni od 800 dinara u svim poslovnicama Eventima i Gigs Tixa.

Karte se mogu naručiti na i kućnu adresu preko sajta: lovefest

Нема коментара:

Постави коментар