понедељак, 22. фебруар 2016.

Reč dve o filmovi Sony Pictures Entertainmenta na FEST-u!




Još jedna ekskluzivnost FEST-a 2016 - Filmovi Sony Pictures Entertainmenta samo na FEST-u

Filmovi DAMA IZ DVORIŠTA, ROK KRALJICA , PUT POBEDNIKA , DNEVNIK JEDNE TINEJDŽERKE i JASTOG  samo tokom festivala u bioskopima



Mnogi filmovi u kojima igraju holivudske zvezde  neće se naći na redovnom repertoaru bioskopa po zatvaranju ovogodišnjeg festivala.
"Običaj je da se filmovi velikih holivudskih studija nadju i na redovnom repertoaru bioskopa. Međutim , ove godine je dogovoreno da FEST dobije eksluzivno pravo na prikazivanje filmova iz Sony studija na našoj teritoriji . 
 



Reč je o nekoliko naslova među kojima je i odlično ostvarenje ROK KRALJICA (Ricky and the Flash) u kome glavnu ulogu, rokerku Riki, igra bravurozna Meril Strip. Njena ćerka u realnom životu Memi Gamer , glumi njenu ćerku i u filmu.

Vil Smit , koji je bio nominovan za Zlatni globus za ulogu u filmu PUT POBEDNIKA (Connccusion) igra doktora iz Afrike, koji je prvi dokazao da američki fudbaleri prilikom udaraca na terenu dobijaju obiljne potrese koji utiču na rad mozga i opredeljuju živote njih i njihovih porodica posle povlačenja iz aktivnog sportskog života. 



Bravuroznu Megi Smit u filmu DAMA IZ DVORIŠTA (The Lady in the van) je ove godine neophodno nagraditi na festivalima, jer je sve vreme snimanja zapravo i živela u kombiju.


Svakako treba pogledati i višestruko nagrađivane filmove na međunarodnim festivalima JASTOG (Lobster)  i  DNEVNIK JEDNE TINEJDŽERKE (A Diary of a teenage girl) koji je u Glavnom takmičarskom programu. FEST je naprosto jedinstvena prilika da se ova ostvarenja pogledaju u bioskopima “,  ističe Dragana Tešić, izvršna direktorka distributerske kuće Con Film.
 

Нема коментара:

Постави коментар