уторак, 25. децембар 2018.

Šarmiraj Novu godinu i osvoj vrednu nagradu


Nova godina je vreme novih izazova, novih razgovora i naravno novih želja. Mnogo ćemo pričati, dopisivati se i čestitati praznike jedni drugima, a mnogo ćemo i maštati i praviti nove liste onoga što želimo. Vreme je da ispišemo nove stranice knjige života, trebalo bi da se potrudimo da one budu ispunjene lepim osećanjima i dragim ljudima.

U želji da sačuva novogodišnji duh, kompanija Alcatel nas podseća da je važno da ono što želimo u novoj godini bude iz dubine srca. Zato Alcatel u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna i Delfi knjižarama organizuje literarni konkurs na temu „Šarmiraj novu godinu“.

Svi koji smatraju da mogu šarmirati novu godinu i osvojiti njenu pažnju mogu učestvovati u ovom konkursu. Važno je samo da učesnici iskreno opišu zašto baš njima nova godina treba da ispuni novogodišnje želje. Svoje radove i podatke (ime, prezime, godina rođenja, broj telefona i mejl adresu) učesnici mogu da ubace u specijalno dizajnirane kutije koje se nalaze u svim Delfi knjižarama.

Svi koji predaju rad u knjižari, na kasi mogu potražiti jedinstvene ukrase za novogodišnju jelku koje je osmislila slikarka i dizajnerka Jelena Blečić. Unikatnog dizajna, ukrasi nose i lepe želje u Novoj godini: zdravlje, ljubav, hrabrost, radost, sreću, istrajnost.

Svi oni koji žele da učestvuju u konkursu, a u svom mestu nemaju Delfi knjižaru, svoje radove mogu da pošalju na adresu Laguninog kluba čitalaca: Resavska 33, 11 000 Beograd, sa naznakom „Za literarni konkurs: Šarmiraj novu godinu“.

Na konkursu nema posebnih pravila, osim što rad mora biti pismen i da jedan učesnik može da pošalje samo jedan rad. Izbor forme i dužine rada učesnici biraju sami.

Konkurs će trajati od 20. decembra do 20. januara, a nagrada za 42 autora najboljih radova biće mobilni telefon Alcatel 1 koji ima FullView 18:9 ekran od 5 inča. Odluku o pobedničkim radovima doneće istaknuti članovi žirija Vanja Bulić, Marko Šelić Marčelo, Jelena Blečić i Galeb Nikačević.

Kada je reč o specifikacijama modela Alcatel 1, one odgovaraju kategoriji uređaja. Alcatel 1 ima četvorojezgarni MediaTek procesor, 8 GB ROM+1GB RAM memorije, ekran od 5 inča rezolucije 960x480. Najviše raduje odnos ekrana od 18:9, što znači da je okvir telefona tanji pri vrhu i pri dnu uređaja. Nagrade koje ćemo podeliti učesnicima konkursa, čije novogodišnje želje budu najkreativnije, imaće social-ready kameru sa mnogobrojnim opcijama.

Autori najboljih radova družiće se sa članovima žirija i predstavnicima kompanija Alcatel i Laguna na svečanoj dodeli nagrada.

Нема коментара:

Постави коментар