петак, 7. децембар 2018.

Božićni trg Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade


Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade Božični trg je tradicionalna manifestacija koja se  organizuje četvrtu godinu zaredom u Bulevaru Vojvode Mišića 15.

Praznični ugođaj će trajati do 08. januara 2019, a sve posetioce u okviru manifestacije očekuju drvene kućice sa bogatom ponudom zimskih specijaliteta i odlična zabava nedeljom uz program za decu od 12:00.
PROGRAM ZA DECU
Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade  Program za najmlađe kreiran je u saradnji sa BeoCentrom – BeoBalet, BeoMuzika, BeoArt. 


Mališane očekuje zabavno - obrazovni program, koncerti i radionice, koje vodi stručni tim BeoCentra:

9. decembra - Glumica Marija Žeravica čita deci najlepše novogodišnje bajke u restoranu OMB Larder + Lounge.

16. decembra – Velika potraga za blagom i Deda Mrazom na trgu, kolektivna igrica u kojoj deca prate mapu i rešavaju zadatke, kao i Art novogodišnja radionica u restoranu OMB Larder + Lounge

23. decembra - Poslastičarska radionica Gingerbread House koju vode šefovi hotela Radisson Collection, Old Mill Belgrade.

30. decembra - Veliki novogodišnji maskenbal za decu, porodično okupljanje u restoranu OMB Larder + Lounge.


Sve radionice su besplatne, a zbog ograničenog broja mesta prijave su obavezne na: info@omb.rs

Više o programu možete pronaći na: http://srb.omb.rs/novosti-i-dogadjaji/


Ulaz na ovu bajkovitu lokaciju je slobodan, uz besplatan parking. 

Kao i svake godine, Beograđani će uživati u odličnom gastronomskom izboru: od domaćih kobasica sa kupusom, bavarskih pereca i đevreka, pečenih kestena, kolača sa đumbirom, Štolen kolača, pa sve do odličnog kuvanog vina, rakije, punča i tople čokolade sa cimetom. 

Zasigurno ćete odabrati neki od prigodnih božićnih poklona, poslastica, ukrasa i lokalnih proizvoda kojim ćete obradovati svoje najmilije.

Нема коментара:

Постави коментар