субота, 8. децембар 2018.

МИЛОШ БИКОВИЋ ПОНОВО У МЕЛОДРАМИ „ДАМА С КАМЕЛИЈАМА“




„Дама с камелијама“ настала по роману Александра Диме Сина, у режији Југа Радивојевића, у децембру ће бити изведена два пута на Великој сцени. Прво извођење је у понедељак, 10.12. у термину од 21 час и уторак, 25. 12  у 19:30.

Један од најталентованијих српских глумаца млађе генерације Милош Биковић поново ће после краће паузе, проузроковане бројним професионалним обавезама које је имао у претходном периоду, пре свега у иностранству, заиграти у улози Армана Дивала, једног од главних јунака мелодраме „Дама с камелијама“.


 У тој сентименталној и веома реалистичној љубавној причи, лик кога тумачи Биковић - младић из угледне породице, заљубљује се у несрећну и на смрт болесну париску куртизану Маргариту Готје (Марија Вицковић).Улогу утицајног оца Жоржа Дивала тумачи Небојша Дугалић.

У ovој представи, која се већ шесту сезону игра на „карту више”, улоге тумаче и Стела Ћетковић (Приданс), Калина Ковачевић (Нанин), Димитрије Илић (Варвиљ), Андреја Маричић (Гастон Рије), Слободан Бештић (Гроф де Жире), Милена Ђорђевић (Нишета), Лепомир Ивковић (Густав) и Бојана Стефановић (Олимпија).
Сценограф је Борис Максимовић, костиме је урадила Бојана Никитовић, а музику Корнелије Ковач.

Нема коментара:

Постави коментар