четвртак, 5. јул 2018.

Napravite svoj izbor u knjižari Bulevar Books u Novom Sadu




Izdavačka kuća Arhipelag, povodom 11 godina rada kuće, organizuje specijalnu akciju 4 za 1.000: Napravite svoj izbor koja će trajati do 1. avgusta u knjižari Bulevar Books u Novom Sadu (Bulevar Mihajla Pupina 6). 

Za to vreme, čitaoci će moći da naprave svoje komplete knjiga po posebnim cenama: 4 izabrane knjige vrhunskih savremenih svetskih i srpskih pisaca moći će da kupe za ukupno 1.000 dinara. Osim toga, kada čitalac napravi izbor od 4 knjige, svaka sledeća knjiga koja je obuhvaćena ovom akcijom koštaće ga samo 250 dinara.

Čitaoci su u prilici da naprave svoj izbor između 22 knjige poznatih pisaca, od kojih su mnoge prevedene na više jezika ili su dobile važne književne nagrade, dok su njihovi pisci prepoznatljive figure savremene književnosti.

Specijalna akcija 4 za 1.000: Napravite svoj izbor obuhvata romane Karlosa Fuentesa Adam u raju, Dmitrija Bikova Evakuator, Lidije Žorž Dok vetar zviždi kroz kranove, Klaudija Magrisa Drugo more, Arisa Fioretosa Istina o Saši Knišu, Jozefa Rota Kapucinska grobnica, Đerđa Konrada Odlazak od kuće i povratak kuće, Olge Slavnikove Laka glava, Enrikea Vila-Matasa Montanovo zlo, Sejsa Noteboma Sledeća priča, Milete Prodanovića Vitiligo, Mladena Vurune Kutija sa fotografijama, Suzane Tratnik Ime mi je Damjan, Džona Ralstona Sola Mračna priključenija, Marka Sosiča Balerina, balerina, romansiranu biografiju Singer od Florans Noavil, knjige priča Romana Simića Nahrani me, Davida Mladinova Slučajni putnik, Leonarda Šaše Rođaci sa Sicilije i Milana Todorova Ne mogu ovde da dočekam jutro, tematsku antologiju Priče o Savamali, kao i uzbudljivu knjigu Toni Liversejdž Velika boginja posvećenu predstavljanju žene i ženskog tela u kulturi, tradiciji, religiji i svakodnevici.

Specijalnu akciju 4 za 1.000: Napravite svoj izbor organizujemo povodom 11 godina rada Arhipelaga. Želimo da nagradimo svoje čitaoce, ali i da ih podsetimo da je uvek važan izbor koji ćemo napraviti. Već dugo sa čitaocima delimo saznanje: Nije sve loše, dobre su knjige. Akciju 4 za 1.000: Napravite svoj izbor organizujemo u prepoznatljivoj novosadskoj knjižari Bulevar Books koja je napravila svoj izbor, stekla čitaoce i poklonike, postajući odličan model prijatne i dobro profilisane gradske knjižare. Verujemo da će akcija naići na lep prijem kod čitalaca“,  kažu u Arhipelagu.

Нема коментара:

Постави коментар