четвртак, 5. јул 2018.

Jesen uzbuđenja u julu!

Ana Avramov, kantuatorka iz Zrenjanina, snimila je video za novi singl prvenac “Autumn thrills” (Jesen uzbuđenja). Singl "Autumn thrills" najavljuje Anin prvi EP “Open heart” koji će na jesen objaviti izdavačka kuća Kontra. 


Produkcija: Roman Jević: Hypnopolis Režija: Sofija Budimir Scenario: Sofija Budimir, Ana Avramov Uloge: plesačica Maša Janjušević, devojka Ana Avramov Koreografija: Tamara Popović, Studio plesa RIS Direktor fotografije: Milica Cvetković Montaža: Sofija Budimir


 Pogledajte “Autumn thrills” video i prepustite se snenim, zavodljivo- melanholičnim slikama koji prate Anin poetičan, hipnotišući vokal. Režiju i montažu spota potpisuje Sofija Budimir.

 ‘’Autumn thrills je duboko lična i intimna pesma o sazrevanju, propuštenim prilikama i mladosti, zato je možda i trebalo dugo vremena da se snimi onako kako sam ja želela. Gitare su snimane u Pančevu (3x2 studio), bas i bubanj su snimani u Digimedija studiju u Beogradu (Ivan Skopulovic, Marko Ajkovic) a vokal je sniman u Berlinu, u studiju producenta albuma Cyril Lim-a. Miks i mastering su radili odlični Timo Loosli i Patrick Klem koji su izmedju ostalog producirali bendove i umetnike poput Sonic Youth-a, Kurt Vile-a, Thurston More-a, Steve Gunn-a…’’ navodi Ana povodom objavljivanja spota.



Danas je objavljen i novi singl, Intro (Sunny Side Up), te ga poslušajte i pogledajte.
 


Ana Avramov - Intro (Sunny Side Up),Muzika i tekst: Ana Avramov , Aranžman: Ana Avramov, Izdavač i publisher: Kontra

Нема коментара:

Постави коментар