петак, 6. јул 2018.

Sve što vas je zanimalo o PRODUKCIJI, a niste imali koga da pitate


Besplatne konsultacije za sve one koji žele da postanu kreativni producenti
– ponedeljak, 9. jul, 12h –
Kreativnost je vaša stvarnost, snovi su vaša realnost, mašta je vaša svakodnevica? Budite producent svih svojih ideja!

Zanima vas kako kreirati scenu, napraviti film, snimiti video? Kako živeti od umetnosti, raditi za umetnost, biti deo umetnosti savremenog doba?

Fakultet savremenih umetnosti poklanja vam besplatne letnje konsultacije namenjene svim zainteresovanima koji kreativnost vide kao produkciju sopstvenog života! 


U ponedeljak, 9. jula, od 12 časova u prostorijama FSU u Ulici  
Svetozara Miletića 12 konsultacije će držati šef Departmana menadžmenta umetničke produkcije i medija na FSU profesor Petar Stanojlović, proslavljeno ime u svetu multimedijalnih projekata, čovek od kojeg možete mnogo da naučite.

Brojni umetnički projekti u vezi sa televizijom, pozorištem, važnim događajima, koncertima, pozorištem nose njegov potpis. Radio je kao reditelj programa na festivalima:„Radost Evrope” (od 2009. do 2014), Exit (2005), Festival igre, Gitarijada... Potpisuje rediteljsku postavku koncepta Jutarnjeg programa i Beogradske hronike na RTS-u 2005. godine na RTS-u. Režirao je koncerte brojinih domaćih i stranih bendova i pevača. Osvojio je Vukovu nagradu za kulturu „Zaboravljeni umovi Srbije” 2008. godine, a 2005. i 2007. godine dobitnik je godišnje nagrade produkcije RTS-a.

Moći ćete da ga pitate sve što vam padne na pamet i da saznate kako izgledaju savremene studije produkcije, koje vam omogućavaju multimedijalan pogled na svet.


Prijavite se za besplatne konsultacije i saznajte kako izgledaju studije produkcije na FSU
Zašto ovo ne smete da propustite?
Produkcija dramskih umetnosti i medija obuhvata širok spektar zanimanja kojima možete da se bavite. Ove konsultacije, u vidu svojevrsnih radionica, razlikuju se od drugih jer će biti mnogo opširnije i obimnije i rešiće sve vaše nedoumice u vezi sa tim čime savremeni producent treba da se bavi.
U razgovoru sa profesorom Petrom Stanojlovićem saznaćete: 
  • šta sve obuhvata posao producenta u savremenom svetu, 
  • zašto je izuzetno važno da producent mora da poznaje dramaturgiju, režiju, kameru, montažu, menadžment, marketing,
  • gde sve možete da se zaposlite kada postanete producent,
  • koliko se razlikuju produkcije filma, televizije, pozorišta, festivala, javnih događaja, reklama, društvenih mreža,
  • koje osobine treba da ima savremeni producent,
  • da li je producent najznačajnije zanimanje iz oblasti dramskih umetnosti i medija,
  • kako savremene tehnologije utiču na današnju produkciju i zašto je važno ići u korak sa vremenom,
  • kakav je program na smeru Produkcija na FSU,
  • kako izgleda nastava na smeru Menadžment umetničke produkcije i medija,
  • kakve ćete sve projekte raditi tokom studija.
Ovo je jedinstvena prilika da pitate sve što vas interesuje i da se iz prve ruke uverite koja je uloga savremenog producenta na današnjoj javnoj sceni.

Prijavite se i dođite na besplatne konsultacije. Ništa vas ne košta, a svašta ćete naučiti!

Postanite producent savremenog doba
– za vašu uspešnu karijeru u kreativnoj industriji –

Studije menadžmenta umetničke produkcije i medija na FSU su jedinstven spoj umetničkog obrazovanja i modernih tehnologija. 

To je studijski program koji će vas učiniti savremenim stvaraocem, koji ima sposobnost da razume novi koncept medijske i umetničke scene, na koji i sam može da utiče.

– FILM. NOVI MEDIJI. TELEVIZIJA. RADIO. INTERNET. VIDEO. UMETNIČKI DOGAĐAJI. KONCERTI. FESTIVALI – 


Menadžment umetničke produkcije i medija je pravi izbor za onoga ko ne može da se odluči samo za jednu oblast u umetnosti kojom želi da se bavi, čiji talenat počiva na želji, volji i mašti.

Zato je program napravljen tako da dobijate široko obrazovanje koje će od vas napraviti kompletne multimedijalne kreativce, sposobne da u svom radu koriste savremene digitalne tehnologije i da pomoću njih kreiraju inovacije u ovoj širokoj oblasti društva.

Radite na televiziji od prvog dana studiranja 

Studenti Fakulteta savremenih umetnosti imaju veliku prednost u odnosu na kolege sa drugih fakulteta, a to je mogućnost da sve što nauče na nastavi odmah i primene u praksi.
Naime, eduTV je praktično deo Fakulteta savremenih umetnosti, tako da od prvog dana studiranja možete imati uvid u svet iza kamera. Sve svoje projekte realizujete na modernijoj televizijskoj opremi, učite kako izgledaju režija, montaža i audio i video produkcija.
Dođite na konsultacije za studije produkcije, jer želimo da vam pomognemo da otkrijete kreativnog i savremenog producenta u sebi.

Besplatne konsultacije održaće se u ponedeljak, 9. jula, od 12 časova na Fakultetu savremenih umetnosti.
Broj mesta je ograničen, samo oni najbrži će imati priliku da podele svoje ideje i nedoumice sa čuvenim producentom i profesorom na FSU Petrom Stanojlovićem.

Kadrirajte svoju budućnost, postanite multimedijalni producent savremenog doba.

Нема коментара:

Постави коментар