четвртак, 26. јул 2018.

Upoznajte glumce koji su sinhronizovali film Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje


Animirani film "Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje” Gendija Tartakovskog biće premijerno prikazan 28. jula u bioskopu Cineplexx Delta City u 16:30h i tom prilikom posetiocima će se predstaviti ekipa koja je uradila sinhronizaciju. Novosadska premijera održaće se 29. jula u bioskopu Arena Cineplex (18:30h), a film će se na redovnom repertoaru naći od 2. avgusta.



Na održanoj konferenciji povodom premijere filma "Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje" glumci koji su radili sinhronizaciju predstavili su svoje likove i pozvali decu da gledaju film uskoro u bioskopima. Junacima su glasove pozajmili Dragan Mićanović (Drakula), Iva Stefanović (Mejvis), Tamara Aleksić (kapetanica Erika), Nataša Marković (Junis), Nebojša Milovanović (Frenk), Aleksandar Radojičić (Džonatan), Marko Marković (Grifin) i mnogi drugi...



Rediteljka sinhronizacije Iva Milošević rekla je da je film vrlo duhovit i glumački virtuozan, te da je bio izazov sačuvati taj duh i dati svoju notu. „Govori o ljubavi i zato mi se jako dopada“, dodala je Miloševićeva.

U trećem nastavku porodica čudovišta kreće na odmor, na luksuzno krstarenje, kako bi se Drakula odmorio od pružanja odmora drugima. Čudovišta se na brodu fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koja im se nude, od različitih sportskih aktivnosti preko fenomenalne hrane do egzotičnih ekskurzija, ali odmor se pretvara u noćnu moru kada Mejvis shvati da je Drakula pao na šarm tajanstvene kapetanice Erike koja skriva opasnu tajnu koja bi mogla da uništi sva čudovišta.



Kako će se Drakula snaći u novonastaloj situaciji i da li će se sa krstarenja svi vratiti srećni i zadovoljni ili će poslednji potomak Abrahama Van Helsinga napokon sprovesti svoju dugo planiranu osvetu? Ljubitelji filmske franšize "Hotel Transilvanija" otkriće u bioskopima od 2. avgusta.

Нема коментара:

Постави коментар