четвртак, 26. април 2018.

Veče strip junaka u Cineplexxu


Ljubitelji Marvelovog filmskog univerzuma, imaće priliku da uživaju u dugo iščekivanom filmu „Osvetnici: Rat beskraja“ 3D na Comic night događaju u svim bioskopima Cineplexx, u četvrtak 26. aprila od 20h.

Jedinstveno veče namenjeno istinskim ljubiteljima superheroja, upotpuniće kostimirani domaćini, kao i izdavačka kuća Čarobna knjiga koja će troje najsrećnijih nagraditi najnovijim izdanjem luksuznog stripa „Rat beskraja“. Svi gosti Comic night događaja, na poklon će dobiti specijalni poster sa likom nekog od junaka filma, a Marvelovi Osvetnici „lično” će najvatrenije fanove obradovati jedinstvenim bedževima sa motivima filma.

Devetnaesti po redu film Marvelovog sveta, okuplja do sada najveći broj super junaka na velikom platnu ujedinjenih u borbi protiv neverovatnog negativca Tanosa. 

Najambicioznija adaptacija stripa do sada, već obara rekorde na blagajnama.

Robert Dauni Džunior i njegov Ironman predvode likove koje igraju Kris Hemsvort kao Tor, Kris Evans u ulozi Kapetana Amerika, Skarlet Johanson kao Crna udovica, Benedikt Kamberbač kao Doktor Strejndž, Tom Holand kao Spajdermen i Pol Rad u ulozi Antmana. Karte će biti položene, po poslednji put i to na ultimativni, najsmrtonosniji način do sada. Osvetnici i njihovi saveznici moraće da budu spremni da žrtvuju sve u pokušaju da savladaju moćnog Tanosa, pre nego što on uništi ceo univerzum.
Karte za ovaj filmski spektakl su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Нема коментара:

Постави коментар