субота, 28. април 2018.

Bajka o mrtvoj carevoj kćeri u teatru Le Studio


"Bajku o mrtvoj carevoj kćeri", po tekstu Nikolaj Koljade, i u režiji Nataše Radulović. možete pogledati u nedelju 29. aprila od 20 časova u Le Studiu.


Koljadine likove vezuju očaj, besmisao, neostvarenost, nedostatak perspektive. Prljava, zapuštena žena, životinjoubica, profesionalna kurva, neradnik, imigrant, ali i sitni kapitalista koji u potpunosti odgovara društvenom kodeksu, zapravo su isti na bazičnom nivou, svi su ljudi, prema tome, svi imaju iste potrebe, težnje, stremljenja. 


Ljudska potreba da bude voljen nije zakazala ni među pripadnicima marginalnog sloja društva, koji, da bi je zadovoljili, primorani su da koriste surova sredstva, zalazeći u nasilje i kriminal da bi se domogli nečega što bi trebalo da im, kao ljudima, pripada. Bez zadovoljene potrebe da bude voljen čovek će biti nepotpun, bio on nakaza ili ne. Oni se smeju nakazi, a zapravo su i sami nakaze… 

Uloge: Teodora Ristovski, Pavle Jerinić, Bojan Krivokapić i Iva Kevra.

U četvrtak 26.4. od 20h i petak 27.4. od 20h na repertoaru je komedija Raspareni par, a u subotu 28.4. u 20h imate priliku da pogledate komediju Babe i barabe.



Informacije i rezervacije: lestudio.kpf@gmail.com
+381 65 287 17 31

Cena karte uz rezervaciju: 400 din

Нема коментара:

Постави коментар