понедељак, 5. март 2018.

U Progresu III Konrasfest


U Galeriji Progres u Knez Mihajlovoj ulici, od 6. do 18. marta biće održan treći po redu Konrasfest.


Manifestacija će biti otvrena u utorak, 6. marta u 18:45 časova, a istovremeno i otvaranje samostalne izložba slika akademskog slikara Milenka Mihajlovića „Već neviđeno“, uz koncert dua Rade Čeja Bulatović i Pol Pinjol. 
U sredu 7. marta u 18 sati festival se nastavlja snimkom pozorišne predstave „San Crne reke“ Aleksandra Petrovića, posle kojeg je i razgovor sa autorom. 
U četvrtak 8. marta u 18 sati je predavanje profesora Đura Koruge na temu „Hiperpolarizovana svetlost u funkciji lepote i zdravlja.“ 
Razgovor sa Aleksandrom Gajićem na temu „Idenditet i savremeni svet“ je u ponedeljak, 12. marta u 17 sati, a 14. marta u 18 sati je predavanje Olivere Žižović: „Književnost i dubinska psihologija“. 
Iizložba skulptura vajara Rista Mihića „Slovo o ćirilici“ i beseda Vladimira Medenice.su na programu Konrasfesta u četvrtak, 15. marta u 18 sati, a u subotu, 17. marta od 12 sati je autorski dan režisera Ivana Jovića uz prikazivanje njegovih filmova: „Kako se igrati čajanke“, Običan dan“, „Vinogradar“, „Isceljenje“ i „Zaveštanje. Posle projekcija, od 19 sati je razgovor sa autorom.

Нема коментара:

Постави коментар