среда, 21. март 2018.

S.A.R.S NA ARHANGEL FESTU U GROCKOJ!


Jedan od najpoznatijih i najaktuelnijih domaćih bendova nastupiće ovog proleća na Arhangel festu! Na Dunavskom keju u Grockoj 26. maja slušaćemo grupu S.A.R.S.!


S.A.R.S. trenutno važi za jedan od najtraženijih autorskih bendova na prostoru bivše Jugoslavije. U periodu od izdanja svog debi albuma pa do danas, uspeli su da održe preko 600 koncerata po zemlji i regionu, a poslednjih godina imali su i uspešne nastupe u Australiji, Americi i širom Evrope!  Nakon što su 2016.godine proslavili desetogodišnjicu postojanja, koncertima, objavljivanjem izdanja „10“ i osvajanjem dugo očekivane MTV Best Adra Act nagrade, nastavljaju sa studijskim radom.   

Krajem 2017. godine bend objavljuje prvi od tri najavljena singla pod nazivom "Živim na Balkanu" kao novogodišnji poklon fanovima. Na Dan zaljubljenih ove godine bend objavljuje i drugi singl "Ljubav umire". Oba singla naišla su na odličnu reakciju publike, kako na sajtovima za striming muzike, tako i na koncertima. Grupa S.A.R.S. je do danas uz šest studijskih, jedan Live album, dva singla i jedan LP, objavila i 23 spota, od kojih je devetnaest skupilo preko milion pregleda na Youtube-u. 


Ove godine očekuje ih još puno važnih nastupa. Posle Zadra, Kelna, Štutgarta, Hamburga i Umaga, S.A.R.S. dolazi i u Grocku gde će nastupiti na Arhangel festu 26.maja!

Drugi „Arhangel Fest“ biće održan 25. i 26.maja na Dunavskom keju u Grockoj a ko će, pored grupe S.A.R.S nastupiti na festivalu, znaće se u narednih nekoliko nedelja.  

 Kako smo prošle godine ugostili nekoliko hiljada ljubitelja  muzike, ali i benzina i zvuka motora, ove godine smo rešili da događaj podignemo na jedan, za nas, viši nivo, kažu bajkeri  iz MK Arhangel uz želju da ove godine još više ljudi dođe u Grocku,  kako zbog odličnih bendova koje planiraju tako i zbog druženja, motorciklizma i svih drugih sadržaja koje su za ovu godinu isplanirali: „Biće tu još mnogo interesantnih dešavanja, dnevnih i večernjih, za sve generacije. O njima ćemo tek pričati naredni meseci, ali sigurno nećete pogrešiti ako isplanirate da ova dva prolećna dana provedete kod nas!“   

Budite i vi deo ARHANGEL FESTA i dođite 25. i 26. maja na Dunavski kej u Grockoj!

Ulaz na festival je BESPLATAN!


FOTO: Vuk Nenezić

Нема коментара:

Постави коментар