уторак, 06. март 2018.

LEO DA VINČI: MISIJA MONA LIZA

SVEČANA PREMIJERA SA GLUMCIMA I POKLONIMA 10. MART, CINEPLEXX DELTA CITY
GENIJALNA AVANTURA OD 15. MARTA U BIOSKOPIMA

 
photo: Marko Petrovic
Pre nego što je postao poznati univerzalni genije, Leonardo Da Vinči bio je hrabar dečak koji je voleo da otkriva. Priključite mu se u hrabroj potrazi za blagom u novoj genijalnoj avanturi, porodičnom filmu LEO DA VINČI: MISIJA MONA LIZA koja stiže u bioskope od 15. marta. 
Premijera ovog evropskog animiranog ostvarenja biće održana 10. marta u bioskopu Cineplexx Delta City, uz kreativne radionice, poklone, i glumce koji će se slikati sa mališanima i potpisivati postere iz filma!

U novom sinhronizovanom crtanom filmu “Leo da Vinči: Misija Mona Liza” u distribuciji 2i Film uživaćemo u genijalnoj avanturi i upoznati se sa izumima hrabrog Lea i njegove družine. 


Glavne uloge tumače sjajni glumci: Milan Antonić (Leo), Milena Živanović (Liza), Milan Tubić (Lorenco), i Darija Vračević (Agnes), Đorđe Divjak (Nikolo), Tomaš Sarić, Branislav Platiša i Marko Marković."Ovo je najveličanstveniji crtani čiju sam junakinju oživela. Inspiracija autorima crtanog je jedan od najvećih umetnika svih vremena, Leonardo da Vinči! Edukativni crtani koji je oživeo osmeh “Mona Lize"". Rekla je Milena Živanović, Liza
 
 U novoj bioskopskoj avanturi život u gradu Vinci prolazi mirno: mladi Leo je kreativan dečak i avanturista. On je izumeo pokretno vozilo koje može da se kreće po zemlji, u vazduhu i po vodi. Leo da Vinči radi na novim izumima uz pomoć prijatelja Lorenca dok ih njegova simpatija Liza posmatra rugajući im se. 

Nakon što je uništeno imanje Lizine porodice, njen otac planira da uda svoju ćerku za bogatog ali neprijatnog prosioca. Leonardo sa svojim prijateljem i samom Lizom odlučuje da novac stvore sami. Da bi spasili Lizu od neželjene udaje za plemića, ekipa se upušta u avanturu pronalaženja skrivenog blaga i sukoba sa piratima uz pomoć Leovih genijalnih izuma."Leo da Vinči : Misija Mona Liza je inventivan crtani film, jer pripoveda jednu veliku avanturu kroz kreativnost i stvaranje. Nije samo puka avantura radi avanture, vec poruka kako kroz nadarenost i talente možeš da nekome pomogneš i učiniš život srećnijim i potpunijim. Pored toga, to je naravno i priča o drugarstvu, požrtvovanosti i ljubavi. Sve ono sto čini ili treba da čini život.", izjavio je Milan Antonić, Leo
 
 Da li će Leo pronaći blago i spasiti Lisu od neželjene udaje pogledajte u novoj genijalnoj avanturi Leo Da Vinči: Misija Mona Liza saznajte prvi na svečanoj premijeri 10. marta u bioskopu Cineplexx Delta City na kojoj sve mališane očekuje mnoštvo kreativnih radionica već od 15 časova, dok će glumci koji su pozajmili glasove omiljenim junacima, pred početak filma pozdraviti publiku i poželeti im dobrodošlicu. 

Nakon projekcije, biće upriličeno druženje sa glumcima, potpisivanje postera iz filma koje poklanja distributer 2i Film, uz poseban dečji koktel osveženje za najmlađe! 

Karte su u prodaji bit.ly/PremijeraLeoDaVinči.

Нема коментара:

Постави коментар