четвртак, 6. фебруар 2020.

Неколико савета за конкурисање I Обука и инфо дани

Конкурс је отворен - како даље?

Дуго очекивани конкурс за јачање културне сарадње на Западном Балкану је отворен већ месец и по дана, а још толико времена је остало да се припремите и конкуришете.

Прочитајте неколико савета којима се можете водити у припреми пројекта или посетите неки  догађаја:
  • Инфо дан у Крагујевцу, зграда Универзитета, 12. фебруар у 13ч
  • Обука за конкурисање у Београду, ЕУ инфо центар, 13. фебруар у 14ч
  • Инфо дан у Књажевцу, Завичајни музеј, 18. фебруар у 13ч
  • Инфо дан у Пироту, зграда Градске управе, 19. фебруар у 13ч
Било да желите да учествујете као лидер или партнер, тим Култура деска Србија вам може дати одговоре на питања и помоћи у припреми конкурсне документације - јавите  се!
Прилике за усавршавање
У четвртак, 13. фебруара у Београду организује се обуку за писање пројеката културне сарадње на Западном Балкану. Пријавите се на време!
Прилике за фандрејзинг
У оквиру програма Европа за грађане и грађанке је отворено неколико позива - за меру Мрежа градова и меру Пројекти организација цивилног друштва.
Други ИПА позив за прекограничне пројекте сарадње Србије и Босне и Херцеговине је отворен до 21. фебруара.
Најновија истраживања и водичи 
Истраживање о стратегији извоза европске музике у којем су анализиране препреке, изазови и могућности за прекограничну циркулацију музике.
Публикација Моve on! Mobility for artists and cultural professionals европски step-by-step водич кроз прилике за интернационализацију рада и мобилност.
Вести успешних прича потпрограма Култура
У оквиру пројекта Parallel Traces - нови поглед на јеврејско наслеђе, вечерас у Кући легата у Београду биће отворена истоимена изложба. 
Први пут у Београду, комична опера Џумбус у оквиру пројекта Young@Opera, биће изведена у Коларчевој задужбини, 20. марта у 20ч.

Нема коментара:

Постави коментар