уторак, 11. фебруар 2020.

Nik Kejv ponovo u Štark areni




Nik Kejv svakako je jedan od miljenika beogradske publike, još od prvog koncerta u SKC-u 1990. godine. Stoga će mnoge obradovati da sa svojim bendom The Bad Seeds kreće na  evropsku i britansku turneju ove godine , u okviru koje će 4. juna nastupiti i u "Štark areni" u Beogradu. Kejv će na turneji predstaviti svoj 17 album "Ghosteen", objavljen 4. oktobra, koji su mnogi kritičari ocenili kao možda i najbolji album benda u dosadašnjem radu.


The Bad Seeds su se u glavni grad Srbije trijumfalno vratili 2008. godine, nezaboravnim nastupom, baš u Areni, o kojem se i dan danas priča kao o jednom od najboljih u koncertnoj istoriji Beograda.Ništa manje uzbudljivo nije bilo u Areni ni u oktobru 2017. kada je zbog ogromnog interesovanja publike, u prodaju pušten dodatni kontigent karata za tzv. "gornje tribine" koji je takođe planuo.


Karte za beogradski koncert biće puštene u prodaju u petak, 25. oktobra, od 10 sati po lokalnom vremenu na sajtovima nickcave.com, tickets.rs, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona.

Organizator koncerta je "Charm Music".

Нема коментара:

Постави коментар