среда, 5. фебруар 2020.

Konkurs za mlade muzičare i muzičarke OneBeat Balkans 2020

Program „OneBeat Balkans 2020“,  je namenjen mladim muzičarima i muzičarkama, od 19 do 35 godina, koji su državljani Srbije,  Hrvatske, Amerike, Severne Makedonije, Albanije  i Crne Gore .

Oni će od 31. marta do 23. aprila 2020. godine zajedno svirati  i putovati Balkanom kako bi promovisali saradnju, zajedništvo i jednakost.

Link za prijavu je https://apply.balkans.1beat.org/ a rok za prijave je 10. februar 2020. godine.

OneBeat Balkans 2020 će okupiti 10 muzičara i muzičarki koji su u svom radu društveno angažovani, koji će zajedno stvarati novu muziku i multidisciplinarna dela, voditi javne radionice i koristiti umetnost za ponovno uspostavljanje poverenja i ekonomskog razvoja na podeljenom tlu Balkana.

Program traje 24 dana, od 31. marta do 23. aprila 2020, i obuhvata dve nedelje muzičke rezidencije u Malom Iđošu, nakon čega će uslediti desetodnevna turneja na kojoj će se obići Novi Sad, Herceg Novi i Priština.

OneBeat Balkans je dio većeg globalnog projekta OneBeat, koji je nastao u Americi, na incijativu Državne kancelarije za obrazovanje i kulturu američkog Stejt departmenta, a koji sprovodi organizacija Bang on a Can’s Found Sound Nation.

Нема коментара:

Постави коментар