среда, 24. јул 2019.

Најлепше бајке за најмлађе читаоце




Закорачите у магични свет бајки чувене браће Грим и Ханса Кристијана Андерсена, најпознатијих писаца за децу! Дивно илустроване Најлепше бајке очараће срца свих малишана и обогатити најлепше године њиховог детињства. Алберт Ајнштајн је давно рекао: Ако желите да ваше дете буде паметно, читајте му бајке. А ако желите да буде још паметније, читајте му још бајки.

Најлепше бајке Ханса Кристијана Андерсена и браће Грим садрже по осам раскошно илустрованих класика дечје књижевности. Уз њих ће деца од раног узраста развијати читалачке навике и постати прави књигољупци! Очарани ликовима, изнова и изнова ће се враћати овим причама. Читајући их, малишани ће спознати праве животне вредности, али и пожелети да свет учине бољим местом.

Књиге су намењене деци старијој од три године, а може их читати свако ко воли чаробни свет маште. Обогаћене магичним илустрацијама, погодне су за читање пред спавање, као и за прве сусрете најмлађих са књигом. Најлепше бајке, али и велики избор осталих наслова за децу можете потражити у Вулканчићу!

Нема коментара:

Постави коментар