среда, 24. јул 2019.

Bioskop pod avgustovskim zvezdama u KC Gradu



U organizaciji Instituta Servantes i Kulturnog centra GRAD  ovog avgusta beogradska publika  će moći da pogleda neka zanimljiva hispano ostvarenja u bašti KC Grada. 

Sve filmske projekcije u Kulturnom centru GRAD počinju u 21 čas. Filmovi se prikazuju sa prevodom na srpski jezik, a ulaz je besplatan.


Ciklus će otvoriti film „Marija (i svi ostali)“, koji će biti prikazan u nedelju, 4. avgusta. Film prati glavnu junakinju Mariju, koja posle majčine smrti preuzima brigu o ocu i porodici. Ipak, njen život počinje neočekivano da se menja kada sazna da njen otac planira da se oženi svojom medicinskom sestrom.

Film „Na razmeni“, biće prikazan 11. avgusta. U ovom filmu uranjamo u život studentkinje Hulije, koja rodnu Barselonu na jedan semestar zamenjuje Berlinom. Iako je život na razmeni daleko od onoga što je očekivala, Hulija se polako zaljubljuje u nemačku prestonicu i novo okruženje, zbog čega joj povratak u Barselonu ne pada lako.

Kolumbiski film „Mama“ na programu je 18. avgusta. U njemu Viktoriju, nezavisnu i povučenu osoba koja naizgled uživa u svojoj samoći. Taj mir narušiće dolazak njene ćerke. Iako ne pričaju već neko vreme, ona moli Viktoriju da pričuva sedmogodišnju unuku Nikol, koja malo po malo, svojom neposrednošću i energijom, osvaja bakinu ljubav.

Za kraj je ostavljena je argentinska komedija „Papiri na vetru“, koja će na repetroartu 25. avgusta. Nakon smrti bliskog prijatelja, trojica glavnih junaka suočavaju se kako sa gubitkom, tako i sa željom da obezbede budućnost ćerke svog preminulog prijatelja. Za Fernanda, Maurisija i El Rusa zadatak neće biti lak – žele da povrate veliku, ali promašenu investicijunjihovog prijatelja u vidu kupovine mladog fudbalera koji je obećavao.

Нема коментара:

Постави коментар