недеља, 10. јун 2018.

Милош Биковић у улози Армана Дивала у мелодрами „Дама с камелијама”




Један од најталентованијих српских глумаца млађе генерације Милош Биковић поново ће после краће паузе, проузроковане бројним професионалним обавезама које је имао у претходном периоду, пре свега у иностранству, заиграти у улози Армана Дивала, једног од главних јунака мелодраме „Дама с камелијама“.

Ова представа, настала по роману Александра Диме Сина, у режији Југа Радивојевића, која се већ пет сезона игра на „карту више”, биће изведена 14. јуна (19:30) на Великој сцени.

„Веома ми је драго што се поново враћам у ову улогу”, каже, у изјави за сајт Народног позоришта, Биковић чија ће директна партнерка на сцени, као Маргарита, бити Марија Вицковић, која ту ролу непрекидно тумачи од премијерног извођења, 1. октобра 2013. године. Говорећи о представи Биковић каже:



"Мислим да је у овој представи страшније питање опроштаја. 

Јер, опроштај и јесте љубав. Само опроштај је активна љубав, а не идеал у мислима или на папиру.


Између осталог, наступао је и на сцени чувеног „Московског уметничког академског театра“ (МХАТ), а остварио је и успешну сарадњу са славним руским редитељем и глумацем, оскаровцем Никитом Сергејевичем Михалковим у филму “Сунчаница“.

Своју успешну интернационалну каријеру, Биковић је недавно обогатио и веома запаженим наступом у филму „Изван граница реалности”, у којем главне улоге тумаче он и славни холивудски глумац Антонио Бандерас.

У подели су и Небојша Дугалић (Жорж Дивал), Слободан Бештић (Гроф де Жире), Стела Ћетковић (Приданс), Зорана Бећић (Нанин), Димитрије Илић (Варвиљ), Андреја Маричић (Гастон Рије), Милена Ђорђевић (Нишета), Лепомир Ивковић (Густав) и Бојана Стефановић (Олимпија).

Нема коментара:

Постави коментар