среда, 23. мај 2018.

Noći u Rodanteu" Nikolasa Sparksa

Bestseler autor Njujork tajmsa donosi nam novi ljubavni roman, nežnu priča o nadi i radosti, o žrtvovanju i oproštaju – dirljiv podsetnik na to da je ljubav moguća u svim životnim dobima i da nam se uglavnom desi onda kad je najmanje očekujemo.

Četrdesetpetogodišnja Ejdrijen Vilis mora da preispita svoj život pošto ju je muž ostavio zbog mlađe žene. Slomljenog srca i u potrazi za predahom, beži u malo primorsko mesto Rodante, u Severnoj Karolini, da preko vikenda pripazi na gostionicu svoje prijateljice. Najava velike oluje, međutim, preti da joj upropasti savršeno smišljeno bekstvo – barem dok ne stigne gost po imenu Pol Flener…

Mnogi nazivaju Sparksa majstorom ljubavne priče. 

Njegova tajna razotkriva se možda najbolje u ovom romanu: on je čarobnjak životne mudrosti.

Nikolas Sparks je jedan od najomiljenijih pripovedača širom sveta. Njegove romane Njujork tajms svrstava u sâm vrh svoje liste bestselera. Njegove knjige su prodate u više od 105.000.000 primeraka i prevedene na više od 50 jezika, a jedanaest Sparksovih romana adaptirano je za film.

Roman „Noći u Rodanteu“ možete pronaći od 23. maja u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.
 

Нема коментара:

Постави коментар