петак, 25. мај 2018.

Prolećni koncert dečijeg hora BeoBalet


Dečiji hor BeoBalet održaće koncert u nedelju, 27. maja u 16:00 časova u Kući Kulture na Dedinju. Horom po prvi put diriguje Senka Rajšić, a devojčice će na klaviru pratiti Aleksandar Jovanović. 

Ulaz na koncert je slobodan.



Preko 50 devojčica učestvovaće na prolećnom koncertu dečjeg hora BeoBalet. Na samom početku koncerta devojčice će publici da objasne njihovo poimanje reči velikog Betovena: “Muzika je otkriće veće od sve mudrosti i filozofije”.

U okviru koncerttnog programa biće izvedene najlepše dečje pesme, kao što su Nek svud ljubav sja, Drugarstvo, Kad si srećan, Ljubav je to, Baloni i Kad snovi krila dobiju. Specijalno za ovaj koncert hor je pripremio i domaće pop i rok hitove koje će izvesti u posebnim aranažmanima. Publika će po poprvi put imati priliku da čuje naše izvodjenje pesama Muzika na struju, Mali slonovi, Kolačići, Zemlja, Princeza, Iznad duge, Barakuda i Devojko mala.


Кoncert završiti najlepšim pesama o Beogradu. Devojčice će za kraj svog koncerta po prvi put otpevati himnu našem lepom belom gradu, legendarnu pesmu Beograde, Beograde Djordja Marjanovića i Serenadu Beogradu Žarka Petrovića.


Нема коментара:

Постави коментар