среда, 30. мај 2018.

DVAESTROIKA PREDSTAVLJA: THE BITE I APRICOT BREW 9. JUNA U GARAŽI!


DVAESTROIKA nastavlja sa odličnim koncertima u Garaži : Blues rock & Southern rock kombinacija bendova The Bite i Apricot Brew čeka vas u ovom klubu 9. juna od 22 h!

THE BITE 

Ideja o bendu koji će imati energiju punk-a, čvrste rock’n’roll rifove, pevljive refrene i osećajnost blues-a javila se još pre mnogo godina. Ideja je sazrevala, dok su članovi svirali po drugim bendovima, menjala se i THE BITE je tražio ljude koji su rasli na ulicama, i koji imaju tu „glad“ potrebnu za dobru svirku, ljudi koji su bili i biće deo ekipe, a opet mogu da doprinesu svojim sopstvenim pečatom, potpisom, ljude koji slušaju, sviraju i žive različitu muziku, a mogu bez problema da stanu rame uz rame i naprave nešto novo.   



Kao bend koji se orijentisao na klupske svirke, THE BITE je svirao u mnogobrojnim klubovima širom Srbije. Iako najbolje zvuči na velikim binama, bend ostaje pri stavu da je kontakt sa publikom veoma bitan, i da ne treba bežati od „malih“ svirki. Od velikih festivala, moto skupova, preko raznih manjih festivala, pa sve do klubova u koje staje jedva 50-ak posetilaca, THE BITE širi svoju publiku, pružajući im ono što jedan pravi rock’n’roll bend treba da ima, jaku energiju, pesme sa pevljivim refrenima i što je najbitnije - dobar provod.


 
Nedavno su objavili i novi singl "Go To Hell" koji je naišao na odlične reakcije i već se uveliko zavrteo na radio stanicama širom Srbije ali i u regionu. Za pesmu Go to Hell" je u izradi i video spot a početkom juna planiraju i objavljivanje nove pesme na srpskom jeziku, "Znaš".

APRICOT BREW


U martu 2015.godine u Beogradu, tri prijatelja, muzičara, sastala su se da za svoju dušu sviraju svoje omiljene pesme iz 60-ih i 70-ih, ali nisu ni slutili da će iz tog skoro slučajnog susreta zaživeti bend, kasnije poznat kao Apricot Brew. Stanislav Šaršanski, Nemanja Pavlović i Vladislav Jakovljević, drugari iz kraja i nekih bivših bendova su, budući trenutno bez muzičarkog angažmana, rešili da neobavezno i akustično zasviraju stare hitove Nila Janga, Bitlsa, Linird Skinirda, Džejms Tejlora i sl. Već nakon par proba shvataju da iz toga proizilaze kvalitetne autorske pesme u classic southern rock maniru, pa odlučuju da krenu sa ozbiljnijim radom u tom pravcu. 



Razvili su svoj prepoznatljivi stil sa dve virtuozne vodeće gitare, snažnom ritam sekcijom i prepoznatljivim glavnim vokalom.  Na leto 2016-e imaju prve zapažene nastupe i počinju da snimaju demo snimke svojih prvih numera, kao i prvi samostalno izdat singl za stvar Don’t go Away.  Bend trenutno nastupa širom Srbije i uvežbava materijal za predstojeći prvi studijski album.

Odlični svirači, vrhunski vokali, puno dobrog zvuka i dobre energije očekuje vas uz riff&roll bend The Bite i southern rock ekipu Apricot Brew! Vidimo se 9.juna u Garaži!

Ulaznice po ceni od  150 dinara moći će da se kupe na ulazu. 

Нема коментара:

Постави коментар