субота, 8. септембар 2018.

Mario Biondi otvara treću sezonu Musicology Barcaffè Sessions serijala

 
Treći koncertni serijal Musicology Barcaffe Sessions obuhvatiće čak tri zemlje. Omiljeni italijanski pevač dubokog baršunastog glasa, Mario Biondi otvoriće novu muzičku sezonu koncertima u Beogradu, Ljubljani i premijerno Zagrebu.

On će 2. i 3. oktobra prvo gostovati u srpskoj prestonici, u klubu Novi Bitefartcafe, a zatim će nastaviti sa koncertima u regionu.
 
 
Mario kaže da je za njega muzika „mesto za dušu“, pa će beogradsku publiku kroz karakterističan bosanova prizvuk sa novog albuma „Brasil“ i prepoznatljiv ukus Barcaffe espresso kafe povesti na egzotično putovanje preko okeana.

Mario je soul - džez pevač iz umetničke porodice. Njegov pradeda je bio ugledan slikar, njegova baka pevačica, a otac popularan kompozitor, pa je bilo logično da će i Mario naslediti taj umetnički gen.

Imajući u vidu njegov snažan i jedinstven glas, nije prošlo mnogo vremena pre nego što su Biondia počeli da ohrabruju da počne da gradi solo karijeru. Mariov debi album izašao je 2006. godine, a od tada, ovog italijanskog pevača deli nebrojeno prodatih albuma i rasprodatih koncerata širom sveta.

Biondijevi muzički poduhvati su mu doneli priliku da nastupa zajedno sa italijanskim velikanima poput Kalifana, Bongusta, i Fiorela, kao i sa američkom legendom Rej Čarlsom i Čakom Kan.
 
 

Ovaj šarmantni i veoma specifični italijanski vokalista je već dva puta nastupao pred beogradskom publikom i svaki put se tražila karta više. Zato predlažemo da na vreme obezbedite svoje mesto na otvaranju nove sezone Musicology Barcaffe Sessions serijala.

Karte za sve koncerte u Beogradu su u prodaji i mogu se pronaći na svim prodajnim mestima eventima i ddtickets, kao i online putem ovih servisa.

Pored koncerta Mario Biondia, najavljena su još dve izvođača predstojeće sezone - bend Knower i Kezaje Džons.
 
 

Musicology Barcaffè Sessions predstavlja novi koncept koncertno – festivalskog iskustva, na kome posetioci koncerta imaju priliku da uživaju u intimnim klupskim nastupima velikih svetskih jazz, blues, funk, r’n’b zvezda, koje obično nastupaju u većim prostorima. Na ovaj način se zadržava taj intimni trenutak, kontakt između izvođača i publike, koji se izgubio u velikim halama i festivalima, dok se ljubiteljima kvalitetnog zvuka nudi nešto što u regionu do sada nisu mogli da iskuse. Izuzetno uspešna prva godina koncertnog serijala 2016-2017, koju su obeležile rasprodati i virtuozni koncerti, posebna, intimna atmosfera, kao i druženje publike i muzičkih zvezda nakon koncerata, napravila je veliki odjek kako u Srbiji, tako i u čitavom regionu. Ovakve reakcije doprinele su tome da se Musicology Barcaffè Sessions u drugoj sezoni proširi na Sloveniju, a od ove godine i na Zagreb.

Нема коментара:

Постави коментар