недеља, 26. август 2018.

Лето у музеју: Вече YU винила


Лето у музеју завршићемо уз Вече YU винила на коме наступају Др. Смеђи Шећер и Теткине Радости, водећи истраживачи југословенког фанк звука у региону. 

За све љубитеље и колекционаре винила,  Паралел – Београдски Фестивал Субкултуре припремио је берзу плоча како би посетиоци могли да разгледају и пазаре заборављене југословенске виниле. 

Посебно изненађење сачекаће посетиоце у фонтани где ће Каркатаг Колектив поставити свој рад „Увежбавање“, монументалну интерактивну скулптуру, која функционише као симулација покрета синхроног пливања. Не смемо заборавити и наше сталне партнере који се брину да нико не буде жедан Кабинет пивара и Швепс, али и дивне другаре који ће продавати часопис Лицеулице.



Седмо Дружење с Фићом и Веспом на платоу испред Музеја Југославије

 

 

 

Музеј Југославије, у партнерству са Удружењем историчара аутомобилизма, седму годину заредом организује манифестацију Дружење с Фићом и Веспом.  
Овог пута манифестација ће се одржати у суботу 1. септембра, с почетком у 10.00 часова, на платоу испред Музеја Југославије. 

Програм манифестације:

09.00–10.00 Окупљање на платоу испред Музеја Југославије
10.00–13.00 Изложба Фића и Веспа уз музику '60-тих и '70-тих


Породични дан у Музеју Југославије прве недеље у септембру


 

Ако сте расположени да се заједно дружимо и откривамо тајне музејских предмета дођите нам 2. септембра у било ком периоиду између 10 и 14 часова јер Музеј Југославије тада постаје место где су деца најважнији посетиоци.

Улаз је слободан за све учеснике, програм траје онолико колико је потребно учесницима да заврше игру и намењен је деци узраста од пет до једанаест година.

Нема коментара:

Постави коментар