петак, 31. август 2018.

Roman "Ultima", završnica trilogije "Maestra" L. S. Hilton u prodaji


Prvo je bila „Maestra“. Potom je postala „Domina“. Sada je „Ultima“.

„Ultima“ je završnica trilogije „Maestra“ i predstavlja vatrenu, složenu i opasnu junakinju koja će oduševiti ljubitelje osvetoljubivih ženskih likova. To je glamurozni psihološki triler ispunjen nasiljem, pametno osmišljenim prevarama, napetim obrtima i vrelim seksom. Moto romana i glavne junakinje je: „Ako ih ne možeš pobediti ‒ ubij ih“.

Glamurozna kustoskinja Elizabet Tirlink zna ponešto o falsifikatima. Na kraju krajeva, ona sama je falsifikat. Njen pravi identitet, Džudit Rašli, zakopan je ispod slojeva laži. Da ne pominjemo leševe ljudi koji su bili toliko glupi da joj stanu na put.

Ali sad, zarobljena usred ubilačke razmene vatre između ruskog mafijaškog bosa i korumpiranog italijanskog policajca, Džudit mora da napravi još zahtevnije umetničko delo ‒ falsifikat slike koji će odneti u svetski poznatu aukcijsku kuću gde je radila kao asistentkinja i prodati ga za sto pedeset miliona dolara.

Mogućnost da prevari bivšeg šefa koga prezire i međunarodni umetnički svet uzbuđuje je gotovo koliko i ekstreman seks od kojeg je zavisna ‒ pogotovo kad je cena neuspeha metak u potiljak.

Autorka svetski poznatog serijala, L. S. Hilton, odrasla je u Engleskoj, a živela je u Ki Vestu, Njujorku, Parizu i Milanu. Diplomirala je na Oksfordu i posle toga studirala istoriju umetnosti u Parizu i Firenci. Radila je kao novinarka, likovna kritičarka i voditeljka. Trenutno živi i radi u Londonu. „Maestra“ će uskoro biti pretočena u holivudski film.

Roman „Ultima“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Нема коментара:

Постави коментар