среда, 30. новембар 2016.

АРХИТЕКТОНСКИ ОПУС ЛАЗАРА КУЗМАНОВА


четвртак, 1. децембар у 19:00 часова


КУЛТУРНИ ЦЕНТАР БЕОГРАДА
Галерија Артгет, Трг републике 5/I

четвртак, 1. децембар у 19:00

Циклус предавања АРХИТЕКТУРА У КОНТЕКСТУ

АРХИТЕКТОНСКИ ОПУС ЛАЗАРА КУЗМАНОВА
Модерира: Владимир Митровић, историчар уметности
Архитекта Лазар Кузманов (Тител, 1968) један је од припадника сада већ средње генерације новосадских уметника који су током протеклe две деценије направили значајан искорак у градитељској пракси Новог Сада.
У разговору са историчарем уметности, кустосом Музеја савремене уметности Војводине, Владимиром Митровићем, арх. Кузманов ће говорити о својој одлуци да се посвети архитектури, о времену београдских студија, својим професорима и колегама. Такође Кузманов ће представити и своја изабрана архитектонска дела а говориће и о својим искуствима у урбанистичкој пракси, покрајинском секретаријату за урбанизам и архитектуру. Биће речи и о актуеним проблемима српске архитектуре – организовању архитеката, удружењима, акутним проблема непоштовања архитектонске струке у Београду и Новом Саду.

Нaпоменa: Предaвaње је вредновaно сa 5 бодовa зa пријaвљене учеснике, односно 10 бодовa зa предaвaче који су члaнови Коморе и увршћено у Прогрaм обуке континуирaног (пермaнентног) професионaлног усaвршaвaњa члaновa Инжењерске коморе Србије из облaсти Нaционaлног прогрaмa зa 2016.годину.  

Суоргaнизaтор: Инжењерскa коморa Србије

Нема коментара:

Постави коментар