уторак, 20. јул 2021.

БЕЛЕФ – Београдске летње ноћи



Програм Београдских летњих ноћи наставља се следећег викенда, од петка 23. јула до недеље 25.јула.



Петак, 23. јул, у 20:30

Степениште / Бранков мост

БАТА БОЖАНИЋ ЏЕЗ ТРИО

Врхунски Џез музичари предвођени најбољим Џез басистом у региону свирају светске Џез стандарде

БАТА БОЖАНИЋ – Бас

ГОРАН ПОТИЋ - Гитара

АЛЕКСАНДАР ЈАЋИМОВИЋ - Саксофон

 

TERZZE DUO

TERZZE су две талентоване девојке које се истичу и издвајају пре свега занимљивим репертоаром и оригиналним аранжманима. Шармантне, духовите, увек позитивне и насмејане, савршено уклапају гласове и до сада никога нису оставиле равнодушним.

ЈЕЛЕНА БЈЕКОВИЋ - гитара и вокал

ВЕДРАНА НИКОЛИЋ ВУЈИЋ - вокал и перкусије

 

  

Субота, 24. јул, у 20:30

Степениште / Бранков мост

Уводни програм: Warm up  dj set  - музика 80тих

ДРАМ

Драм, синт инди поп бенд са београдских општина, дебитовао је на сцени са албумом ''Нећемо променити свет'' у децембру 2019. Познатији као бенд који своје концерте претвара у игранке, драм прави меланхоличну али плесно оријентисану музику, повезујући различите светове у једно. Спој настао из флерта моћних гитарских секвенци, топлих ретро синт фраза и четири мачо вокала која лежу преко бомбастичних бас и бубањ деоница, издваја драм као једну од најзанимљивијих нових младих група у Србији. Успешан деби албум су најавили синглови (''Није све као што изгледа'', ''Сами'', ''Летња'', ''Дај ми све'') и својим симпатијама код публике и критике, отворили пут бенду на скоро све велике фестивале у земљи, као што су Еxит фестивал, Арсенал Фест, Белграде Беер Фест, Беер Гарден, Дев9т, луде Кишобран журке, ММФ, као и на бине многих клубова широм Србије. За сингл ''Дај ми све'' група је у септембру 2020. освојила престижну награду ''Милан Младеновић'', од стране Задужбине Милана Младеновића, за дело од изузетне уметничке вредности. драм су Стефан Аћимовић (вокал, гитара), Марко Аризановић (клавијатуре, пратећи вокал), Бранко Димитријевић (бас, пратећи вокал), Павле Савић (бубањ, електроника, пратећи вокал).

 


Недеља, 25. јул, у 20:30

Нови Београд Лазаро Карденас

Уводни програм: Warm up  dj set  - диско музика

ABBA REAL TRIBUTE BAND

Настао је новембра 2007.год.од реномираних музичара са дугим поп-роцк стажом у Србији. До сада је наступао више од 500 пута широм Европе.је имао велики самостални концерт у Тиволију 23.04.2016, продато је 1.800 карата, а следећи већи наступ имали су у Марибору 28.05.2016. фестивална дворана Лент, 900 продатих карата. Највећи наступ у Словенији био је у пуним Стожицама 02.12.2017 ( 13.000 посетилаца ) у оквиру 10 лет радио Актуал. Током 2018. имали су велики број наступа у Хрватској: Загреб, Дубровник, Пореч, Новиград, Рабац, Примоштен, Мали Лошињ...,Словенији : Трбовље, Шентиљ, Камник...

 

Нема коментара:

Постави коментар