четвртак, 18. јун 2020.

PROMOCIJA “KNJIGE PESAMA”




Piše i fotografiše: Gordan Gorunović, Belgrade Online




Multimedia Music i Ricom Publishing organizovali su promocijuknjige pesama Vojislava Đukića – Kokija „S vremena na vreme“, 17.juna u 18:30h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2). 

Ricom Publishing je predstavio knjigu tekstova i notnih zapisa legendarne grupe "S vemena na vreme" pod nazivom "Knjiga pesama". Autor knjige je Vojislav Đukić- Koki.

Na promociji su o knjizi govoritili: 
 
Dragan Kremer (rok novinar i muzički kritičar),
Vladimir Stakić (rok novinar i muzički kritičar) ,
Rodoljub Stojanović (Multimedia Music),






Mnogobrojni posetioci promocije imali su mogućnost da knjigu „S vremena na vreme“ kupe po promotivnoj ceni. Dosta ljudi iz javnog života pojavio se na ovom skupu. Svi članovi grupe osim sprečenogAsima Sarvana bili su tu. Većina značajnih promoter muzike, glumci, novinari i muzičari popunili su potpuno prostor suterena Multimedia Music Stora u Sremskoj. Žikica Simić, Jugoslav Vlahović, Vlada Jelenković, Ljiljana Zdravković, Boda Ninković, Suzana Mančić i još mnogi su uživali u atmosferi kao u najboljim danima domaće “organske muzike” kako reče Dragan Kremer.




 

Knjiga je u prodaji u prodavnicama Multimedia Music (Knjižare Vulkan: Sremska 2 i TC Ušće), kao i na www.multimedia-music.com.




Нема коментара:

Постави коментар