петак, 19. јун 2020.

OTVARANJE „DRIVE IN BIOSKOPA“ NA ADI 23. JUNA UZ FILM BILO JEDNOM U HOLIVUDU


 
SVE REZERVACIJE PLANIRANE ZA O1. JUN VAŽIĆE I 23. JUNA

PRVIH MESEC DANA SVI FILMOVI - UZ OBAVEZNU REZERVACIJU- BESPLATNI!


Iako je u više navrata nepovoljna meteorološka situacija odložila otvaranje Drive in bioskopa na Adi Ciganliji, dugoočekivani bioskop na otvorenom počeće sa radom u utorak 23. juna u 21h. 


Kako je i provobitno planirano, kao asocijacija na Holivud, bioskop će kada se upale prve „nebeske zvezde“, otvoriti deveti film slavnog reditelja Kventina Tarantina iz 2019. godine, Bilo jednom u Holivudu, koji na veliko platno donosi priču iz doba vrhunca „hipi Holivuda“. 


Na platnu dimenzija 12 puta 6 metara i 4k projektorom sa 33 hiljade lumena u prvoj filmskoj projekciji na otvorenom, zablistaće Leonardo di Kaprio, Bred Pit i Margo Robi u filmu koji opisuje avanturu glumca Rika Daltona (Leonardo di Kaprio) i njegovog dvojnika Klifa Buta(Bred Pit ) koji pokušavaju da pronađu svoje mesto pod Suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine u Los Andjelesu. Dodatna iskušenja će se javiti kada Rik za komšinicu dobije prelepu glumicu - Šeron Tejt (Margo Robi ).

Posetioci će prvih meseca dana od 23. juna do 23. jula moći da uživaju u besplatnim filmskim projekcijama, a prvih sedam dana besplatne projekcije filmova biće svake večeri. Nakon toga dani rezervisani za besplatan film biće sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Rezervacija karata za Drive in vrši se preko sajta Kombank dvorane www.kombankdvorana.rs gde se može naći i ceo filmski repertoar.
Neophodno je da se rezervacija odštampa, što je ujedno ulaznica za film. Prostor će svake večeri za posetioce biti otvoren sat vremena pre početka filma, a rezervacija je neophodna.

Нема коментара:

Постави коментар