петак, 19. јун 2020.

Najnoviji hit za najmlađe: Legenda o Kevinu


Autorski tandem Filip Riv i Sara Makintajer objavio je knjigu Legenda o Kevinu, novom omiljenom junaku uz kog će odrastanje biti još maštovitije.
DA LI JE TO PTICA? DA LI JE TO AVION? NE, TO JE KEVIN!
Upoznajte Kevina, letećeg ponija na šećerni pogon, Maksa, plemenitog dečaka koji bi sve učinio da ima ljubimca, i stanovnike Bamblforda i Zapadne Dalekovije. U ovoj neverovatnoj avanturi saznaćete kakva plemenita dela mogu da se izrode iz velikog prijateljstva i još većeg pakovanja keksa!
Ovo je knjiga za sve devojčice i dečake koji sanjaju šarene snove, imaju slatke misli i kojima je luda avantura sa drugarima najvažnija. Obradujte svoje mališane knjigom kojom će počinjati dan i uspavljivati se.
Jedne noći strašna oluja besnela je Zapadnom Dalekovijom, toliko jako da je odnela Kevina, debeljuškastog letećeg ponija, na terasu Maksovog stana. Grad u koji je poni dospeo ubrzo biva poplavljen, a po njemu se brčkaju razna stvorenja – sirene, oktopodi i nevaljali morski majmuni (ip, ip!). Da li će novi prijatelji uspeti da spasu građane Bamblforda od nepogode?
Ništa nije nemoguće – pogotovo ako tome dodate keks ili dva (ili celo pakovanje)!
Legendu o Kevinu već danas možete naručiti putem sajta www.vulkani.rs ili u bilo kojoj knjižari Vulkan širom Srbije.

Нема коментара:

Постави коментар